Το ΚΙΝΑΛ ψηφίζει υπέρ της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για ΠτΔ

Το Κίνημα Αλλαγής στηρίζει την υποψηφιότητα της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Δεκτή έγινε ομόφωνα η εισήγηση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά από τα μέλη του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για το "ΝΑΙ" στην εκλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου ως Προέδρου της Δημοκρατίας.

Οπως ήδη έχει γράψει το Documento, στις θετικές ψήφους στην πρόταση της κυβερνητικής πλειοψηφίας για την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου θα προστεθούν και εκείνες των βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής.

Η δήλωση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, μετα το πέρας της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ είναι η εξής:

«Θέσαμε εξ αρχής το πλαίσιο και τα κριτήρια για τα χαρακτηριστικά του νέου ΠτΔ που συνιστούν προϋπόθεση της δικής μας συναίνεσης.

Η προσωπικότητα της κ. Σακελλαροπούλου ανταποκρίνεται σε ουσιώδεις πλευρές της πρότασής μας: Είναι μία γυναίκα που υπηρετεί με συνέπεια προοδευτικές αντιλήψεις, όπως απέδειξε και στη δικαστική της διαδρομή, με το γνωστό ακέραιο δημοκρατικό της ήθος -ιδιαίτερα μάλιστα στα χρόνια της κρίσης.

Είμαι βέβαιη ότι θα εκπληρώσει με υπευθυνότητα και επιτυχία την συνταγματική της αποστολή.

Γι’ αυτό, και θα έχει τη στήριξή μας». 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.