Το ΚΙΝΑΛ σε διάλογο με τα μέλη του – Ανοίγει ηλεκτρονική πλατφόρμα

Το ΚΙΝΑΛ σε διάλογο με τα μέλη του – Ανοίγει ηλεκτρονική πλατφόρμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εσωκομματικές ζυμώσεις στη Χαριλάου Τρικούπη για την διαμόρφωση της σοσιαλδημοκρατικής ταυτότητας του Κινήματος Αλλαγής. Σε μια περίοδο που οι αντιπαραθέσεις βρίσκονται σε …καταστολή, η ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής υπό την Φώφη Γεννηματά, βάζει πλώρη για την προετοιμασία της Ιδεολογικής και Πολιτικής Συνδιάσκεψης η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 14-15 Μαρτίου 2020.

Το Κίνημα Αλλαγής επιστρατεύει την τεχνολογία για να φτάσουν στη βάση του κόμματος, απ΄ άκρου εις άκρον της χώρας, οι εισηγήσεις για την χάραξη της πολιτικής του, αλλά και για να παρέμβουν τα μέλη του με δικές τους τοποθετήσεις. Ηδη τέθηκαν σε λειτουργία οι ηλεκτρονικές διαδικασίες διαλόγου.

Η Χαριλάου Τρικούπη ανοίγει την ηλεκτρονική πλατφόρμα στην οποία τα μέλη του ΚΙΝΑΛ θα μπορούν να γράψουν τις απόψεις τους για τα πολιτικά προτάγματα που θέτει το κίνημα Αλλαγής. Ήδη, έχουν «ανέβει» στην ψηφιακή πλατφόρμα τα πρώτα σχέδια εισηγήσεων που αφορούν έξι θεματικές ενότητες με τους εξής τίτλους:

– Η προοδευτική αντίληψη για τη νέα εποχή – ο δρόμος της σοσιαλδημοκρατίας

– Ευρωπαϊκή Ένωση – Ομοσπονδία με ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο (Η Ένωση πρέπει να αλλάξει)

– Ψηφιακή Οικονομία και Βιομηχανική Αλλαγή. Επενδύσεις, Έρευνα και Εκπαίδευση

– Το Κοινωνικό Κράτος ως δικαίωμα

– Η σοσιαλιστική μας ταυτότητα- Πολιτικός φιλελευθερισμός και Κοινωνικό κράτος

– Η Απάντηση στην Κλιματική Κρίση: Μια νέα Πράσινη Συμφωνία (New Green Deal) – στοίχημα ζωής. Με δίκαιη μετάβαση από τους λιγνίτες στη νέα εποχή

Όπως δήλωσε o Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, «κάνουμε πράξη τη δέσμευση μας για να δημιουργήσουμε κόμμα θεσμό, κόμμα ανοιχτό στα μέλη μας, κόμμα χρήσιμο στην κοινωνία. Ξεκινάμε τη δική μας αντεπίθεση, με τα μέλη μας στην πρώτη γραμμή για τη συνδιαμόρφωση της ιδεολογικής και πολιτικής μας ταυτότητας. Για να κάνουμε πράξη την πολιτική από κάτω προς τα πάνω».  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter