Το κοριτσάκι που γοήτευσε Τσίπρα – Μπαζιάνα στα κάλαντα (Photos)

Το κοριτσάκι που γοήτευσε Τσίπρα – Μπαζιάνα στα κάλαντα (Photos)

Από νωρίς βρισκόντουσαν σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα για να ακούσουν, κατά το έθιμο, τα χριστουγεννιάτικα Κάλαντα.

Τα πρώτα κάλαντα στο πρωθυπουργικό ζεύγος είπαν τα παιδιά από το μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Αλίμου. Ωστόσο, ένα μικρό κοριτσάκι ήταν αυτό που έκλεψε την καρδιά του πρωθυπουργού και της συζύγου του. 

Ενώ το ζεύγος άκουγε τα κάλαντα, κάποια στιγμή, η Μπέτυ Μπαζιάνα φεύγει από το πλάνο και επιστρέφει παρέα με το χαριτωμένο κοριτσάκι που φορούσε ένα κόκκινο σκούφο, ένα κόκκινο μπλουζάκι και μια φουστίτσα γεμάτη κόκκινες καρδούλες. Φυσικά, το κοριτσάκι κρατούσε στο ένα του χέρι τα κάλαντα.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα χαμογελαστή και εντυπωσιακή μέσα στο μπορντό φόρεμά της, σκύβει και μιλά στο απορημένο κοριτσάκι το οποίο φαίνεται να τρέπεται. 

Αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γλυκύτητά της. Έσκυψε, της μίλησε και τη χάιδεψε στο μάγουλο.

Η μικρή έμεινε κοντά στον Αλέξη Τσίπρα και τη Μπέτυ Μπαζιάνα και όταν στο Μαξίμου βρέθηκαν για να πουν τα κάλαντα τα παιδιά από το διαπολιτισμικό δημοτικό σχολείο Αλσούπολης. Ο πρωθυπουργός πλησίασε τα παιδιά και μάλιστα είπε σε έναν «κόλλα το ρε φίλε».

Όταν μάλιστα τα παιδιά τελείωσαν, ο πρωθυπουργός τους μοίρασε δώρα, ενώ η Μπέτυ Μπαζιάνα, πάντα με τη μικρή της φίλη στο πλευρό της, της μοίρασε γλυκά. «Πάρε κι εσύ ένα» ακούγεται να λέει στο κοριτσάκι πριν μοιράσουν μαζί τα γλυκά στα παιδιά.

Η πιτσιρίκα που έκλεψε καρδιές στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν ένα από τα παιδάκια του 78ου Νηπιαγωγείου Αθηνών που είπαν τα κάλαντα στον Αλέξη Τσίπρα και τη Μπέτυ Μπαζιάνα.




Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter