Το κόστος της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2020

Το κόστος της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2020

Γνωστοποιήθηκε από την ΕΡΤ το κόστος για την ελληνική συμμετοχή στον 65ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision: 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ, λαμβάνοντας υπόψη το από 24.01.2020 πρακτικό συνεδρίασης της Ομάδας Εργασίας EUROVISION 2020 και την εισήγηση της Διευθύντριας Διεθνών Σχέσεων με αρ. πρωτ. : 2/31.01.2020, σχετικά με τον 65ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ από τις 12 έως τις 16 Μαΐου 2020, αποφασίζει ομόφωνα και εγκρίνει:

– Το προϋπολογιζόμενο κόστος για την ελληνική συμμετοχή στον 65ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, ύψους 337.058,00 € πλέον ΦΠΑ και φόρων, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο στην εισήγηση κοστολόγιο και τη δυνατότητα μεταφοράς ποσών από κατηγορία σε κατηγορία του εγκριθέντος προϋπολογισμού εφόσον δεν μεταβάλλεται η συνολική δαπάνη. 

Η ΕΡΤ ΑΕ θα μεταδώσει απευθείας τους δύο ημιτελικούς (12 και 14 Μαΐου), τον τελικό του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού (16 Μαΐου) και την εκπομπή για την παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής».

Πάντως, είναι απορίας άξιον το γεγονός πως το ελληνικό κράτος συνεχίζει να δίνει κονδύλια για τη συμμετοχή σε ένα ιστορικό μεν, αλλά πλέον ανούσιο μουσικό show.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter