Το… κουίζ του Αντώναρου για τη νέα γκάφα Μητσοτάκη

Το… κουίζ του Αντώναρου για τη νέα γκάφα Μητσοτάκη

Νέα γκάφα για τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος δεν έχασε ευκαιρία και φωτογραφήθηκε με μαθητές που επισκέφτηκαν τη Βουλή. 

Στη φωτογραφία – και μπροστά μπροστά μάλιστα – ο κ. Μητσοτάκης, που το πρώτο του μέλημα είναι να «καθαρίσει» τα Εξάρχεια και δεν χάνει ευκαιρία να επαινεί την ελληνική αστυνομία, χαμογελάει με άνεση δίπλα σε ένα παιδάκι το οποίο φοράει ένα καπέλο που γράφει… A.C.A.B. 

Τη γκάφα αυτή φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook έθεσε ένα… κουίζ για «δυνατούς λύτες».

«Ψάχνω στη wikipedia. Αυτό το ακρωνύμιο διεθνώς σημαίνει Αll coppers are bastards = όλοι οι αστυνομικοί είναι μπάσταρδοι κι είναι το σύνθημα όσων μισούν τις αστυνομικές δυνάμεις…», έγραψε ο Αντώναρος αφού πρώτα έκανε την έρευνά του.

Με τα παιδιά του 3ου δημοτικού σχολείου Κισσάμου έξω από τη Βουλή μετά από μια ενδιαφέρουσα συνεδρίαση!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) στις

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Κουίζ για δυνατούς παίκτες:

Ποιος πολιτικός γνωστός για τις γκάφες του ανέβασε σήμερα φωτογραφία του με μαθητές στη Βουλή όπου το παιδάκι στη πρώτη σειρά φοράει καπέλο με τα αρχικά a.c.a.b???

Ψάχνω στη wikipedia. Αυτό το ακρωνύμιο διεθνώς σημαίνει Αll coppers are bastards = όλοι οι αστυνομικοί είναι μπάσταρδοι κι είναι το σύνθημα όσων μισούν τις αστυνομικές δυνάμεις…»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter