Το κουταβάκι με τη δεύτερη ουρά… στο κεφάλι που έγινε viral (Video)

Το κουταβάκι με τη δεύτερη ουρά… στο κεφάλι που έγινε viral (Video)

Διάσημο έχει γίνει ένα κουταβάκι μόλις 10 μηνών που ακούει στο όνομα Ναρβάλ καθώς δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο κουτάβι.

Ο Ναρβάλ που πήρε το όνομά του από τις φάλαινες-μονόκερους που ζουν στην Αρκτική διαθέτει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που τον κάνει ιδιαίτερα χαριτωμένο. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου έχει μια δεύτερη ουρίτσα που βρίσκεται στο κεφάλι του, ανάμεσα στα μάτια.

Το χαριτωμένο κουτάβι εγκαταλείφθηκε από τους ιδιοκτήτες του και κατέληξε στο κέντρο διάσωσης ζώων, Mac’s Mission στο Μιζούριπου φιλοξενεί κυρίως ζώα με ειδικές ανάγκες.

 Η Ροσέλ Στέφεν, διευθύντρια του κέντρου είπε μιλώντας στο BBC ότι ο Ναρβάλ δεν αισθάνεται καθόλου πόνο και ότι  είναι απίστευτα δραστήριος. Οι εξετάσεις έδειξαν πως η ουρά δεν συνδέεται με κάτι και ο μοναδικός της «ρόλος» είναι να τον καθιστά «το πιο κουλ κουτάβι που υπήρξε ποτέ».

Παρά το γεγονός ότι οι ειδικοί διαβεβαίωσαν το προσωπικό του κέντρου ότι ο Ναρβάλ δεν κινδυνεύει, αποφασίστηκε να μη δοθεί ακόμα για υιοθεσία αλλά να μεγαλώσει λιγάκι ακόμη προτού βρει το νέο του σπιτικό.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter