Το Κρεμλίνο «αδειάζει» τους New York Times

Το Κρεμλίνο τόνισε σήμερα ότι δεν βασίζονται σε γεγονότα οι πληροφορίες της αμερικανικής εφημερίδας New York Times, σύμφωνα με την οποία μέλη της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ είχαν επαφές με Ρώσους αξιωματούχους των υπηρεσιών Πληροφοριών.

«Μην πιστεύετε τις πληροφορίες των εφημερίδων, είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή να ξεχωρίσουμε τις τοξικές και τις ψευδείς» ειδήσεις, δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Υπογραμμίζοντας ότι οι πηγές που επικαλείται η αμερικανική εφημερίδα είναι ανώνυμες, ο Πεσκόφ εκτίμησε ότι «ίσως έχει έρθει η ώρα κάποιος να μιλήσει για όλα αυτά με το πρόσωπο ξεσκέπαστο».

«Ας μην πιστεύουμε τις ανώνυμες πληροφορίες, πρόκειται για πληροφορίες που δεν βασίζονται σε κανένα γεγονός», τόνισε ο ίδιος.

Η New York Times, επικαλούμενη τέσσερις πρώην και νυν Αμερικανούς αξιωματούχους, ανέφερε σε χθεσινό άρθρο της ότι τα τηλεφωνικά αρχεία και υποκλαπείσες τηλεφωνικές επικοινωνίες δείχνουν ότι μέλη της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ και άλλοι συνεργάτες τους είχαν επανειλημμένα επαφές με ανώτερους αξιωματούχους των υπηρεσιών Πληροφοριών τη χρονιά πριν από τις εκλογές στις ΗΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.