Το κρεμμύδι ξεφλουδίζεται γρήγορα

Το κρεμμύδι ξεφλουδίζεται γρήγορα

Όταν την επομένη των εκλογών με ύφος χιλίων καρδιναλίων ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας παρουσίαζε την κυβέρνηση των «αρίστων» κανείς από όσους την ψήφισαν δεν περίμενε τις εκπλήξεις που θα έκρυβε ο βίος της στον σύντομο χρόνο των πέντε μηνών.

Ως ταύροι εν υαλοπωλείω οι «άριστοι των αρίστων» υπουργοί άρχισαν να ανασκάπτουν εκ θεμελίων όλο το κοινωνικό κράτος που είχε στήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ως γνήσιοι λαϊκιστές υποσχέθηκαν τα πάντα πριν τις εκλογές και αμέσως μετά τα αναίρεσαν όλα. Τα πάντα στο όνομα των επιχειρηματιών και των υψηλών εισοδημάτων.

Το όργιο των ρουσφετιών που ξετυλίγεται τους τελευταίους πέντε μήνες στη χώρα δεν έχει προηγούμενο και με τη μόνη περίοδο που μπορεί να συγκριθεί είναι αυτή της πρωθυπουργίας του μπαμπά Μητσοτάκη το μακρινό 1990.

Μέσα στον ορυμαγδό της εισβολής στο κράτος, οι αλόγιστες και απρόσεκτες κινήσεις τους με στόχο τον απόλυτο έλεγχο της Δικαιοσύνης άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου.

Με μια τροπολογία έφεραν τα πάνω κάτω στις τάξεις στον Εφετών σε τόσο μεγάλο βαθμό που προκάλεσαν την πρωτοφανή αντίδραση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, η οποία να σημειωθεί εξανίστατο σε οποιαδήποτε ενέργεια της προηγούμενης κυβέρνησης, απελευθερώνοντας ένα δυσώδες παρασκήνιο.

Και ως κερασάκι σε όλα αυτά οι αποκαλύψεις για τα περίφημα «πτυχία» των υπουργών και στελεχών με τα οποία εμφανίζονταν στο χριστεπώνυμο πλήθος ως οι άριστοι που θα έσωζαν την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν πλέον λέξεις σε καμία γλώσσα του κόσμου για να χαρακτηρίσει κανείς αυτή τη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος ως άξιος γόνος της οικογένειας έχει βαλθεί και τα έχει καταφέρει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να ξεπεράσει τον πατέρα του.

Μόνο που πλέον αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για αυτή. Όσο και να κρύβουν τις πράξεις της τα φιλικά προς αυτήν Μέσα Ενημέρωσης, είναι τόσο μεγάλη η κατακραυγή από τα social media που και αυτά τα Μέσα αναγκάζονται να παραδεχτούν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Και το ξεφλούδισμα του κρεμμυδιού συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς. Το άδοξο τέλος της αρχίζει να αχνοφέγγει στον ορίζοντα.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter