Το ματς της χρονιάς στην Τούμπα: ΠΑΟΚ – Βόλος 4-4, παρότι ο Δικέφαλος κέρδιζε 4-1 στο ημίχρονο!

Το ματς της χρονιάς στην Τούμπα: ΠΑΟΚ – Βόλος 4-4, παρότι ο Δικέφαλος κέρδιζε 4-1 στο ημίχρονο!

Φεστιβάλ γκολ στην Τούμπα, σε ένα απίστευτο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ παραχώρησε ισοπαλία 4-4 στον Βόλο, αν και προηγήθηκε με 4-1 στο πρώτο ημίχρονο! Μοιραίος παίκτης για τον Δικέφαλο ήταν ο Βιεϊρίνια, ο οποίος, ενώ το σκορ ήταν 4-3, έχασε πέναλτι.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1 στη πρώτη φάση που δημιούργησαν στο παιχνίδι με τον Φαν Βέερτ. Αυτό ήταν το πέμπτο γκολ του Ολλανδού επιθετικού στο πρωτάθλημα.

Ο Βόλος έφτασε κοντά στο 0-2 με τον Πουρίτα, ο οποίος ήταν άστοχος στο τελείωμα του.

Ο Δικέφαλος στην συνέχεια όχι απλά αντέδρασε, αλλά ήταν καταιγίδα και μέσα σε οκτώ λεπτά πέτυχε τρία γκολ. Στο 24’ ισοφάρισε με κεφαλιά του Μιχαηλίδη (1-1) και στο 30’ έφτασε στην ολική ανατροπή με σκόρερ τον Ακπομ (2-1). Στο 32’ ο Ζίβκοβιτς πέτυχε το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ, ενώ στο 42΄ο Σέρβος επιθετικός ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του ΠΑΟΚ… ξεχάστηκαν στα αποδυτήρια και ο Βόλος πέτυχε τρία γκολ και ισοφάρισε σε 4-4. Στο 54’ ο Μπαρτόλο έκανε το 4-2 και στο 62’ ο Ροσέρο το 4-3.

Στο 77’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τσοκάνη στον Ακπομ. Στο 80’ το εκτέλεσε ο Βιεϊρίνια, αλλά ο Κλέιμαν απέκρουσε την μπάλα.

Στο 82’ έγινε το 4-4 με κεφαλιά του Ρινέρ.

Ο Δ. Καραντώνης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Εσίτι, Αουγούστο, Μιχαηλίδης, Φεράρι, Μπαρτόλο, Φερνάντες, Κλέιμαν.

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Τέιλορ (71’ Ροντρίγκο), Σβαμπ (71’ Ελ Καντουρί), Εσίτι, Α. Ζίβκοβιτς (83’ Μίτριτσα), Μπίσεσβαρ (88’ Μουργκ), Αουγκούστο, Άκπομ (83’ Ζίβκοβιτς).

Βόλος (Γκ. Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα (56’ Ροσέρο), Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης (79’ Ρίνερ), Μπαριέντος (79’ Νίνης), Φερνάντες (92’ Γκουλέν), Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ, Ρεγκατέν.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter