Το Μαξίμου ρωτά τη Ν.Δ. αν συμφωνεί με τη θέση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη υπέρ μιας μικτής ονομασίας της πΓΔΜ (Video)

Το Μαξίμου ρωτά τη Ν.Δ. αν συμφωνεί με τη θέση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη υπέρ μιας μικτής ονομασίας της πΓΔΜ (Video)

Το Γραφείο Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ρωτά τόσο τη Νέα Δημοκρατία όσο και τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη, αν συμφωνούν με την θέση του πρώην Πρωθυπουργού (και πατέρα του νυν προέδρου της Ν.Δ) ο οποίος το 1994 είχε ταχθεί υπέρ μιας μικτής ονομασίας (σύνθετης) της πΓΔΜ. Παράλληλα παραθέτει το βίντεο με τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μητοστάκη.

Η ανακοίνωση:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμφωνεί ή διαφωνεί η ΝΔ και ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρώην Πρωθυπουργό, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος τόνιζε το 1994, μετά την πτώση της κυβέρνησής του από τον Αντώνη Σαμαρά με αφορμή το ονοματολογικό, πως «είναι απαράδεκτη υποκρισία εν ονόματι της εθνικής υπερηφάνειας και της εθνικής αδιαλλαξίας να δεχόμαστε να μείνει αυτή η χώρα με το όνομα Μακεδονία», υπογραμμίζοντας πως «εάν η Ελλάς δεν δεχθεί ονομασία μικτή θα πάμε σε σκέτη Μακεδονία»;

Αναμένουμε εάν ο κ. Μητσοτάκης θα απαντήσει με «ειλικρίνεια, εντιμότητα και θάρρος», όπως έλεγε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ή θα επιβεβαιώσει πως είναι ψεύτης, ανέντιμος και δειλός.

https://www.youtube.com/watch?v=GmB_84Z1xR4

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter