Το «μαζί» που έκανε τη διαφορά στις ζωές χιλιάδων συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη

Το «μαζί» που έκανε τη διαφορά στις ζωές χιλιάδων συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη

Και φέτος, για δέκατη συνεχή χρονιά, η ΑΒ υπενθύμισε σε όλους μας την αξία του Εθελοντισμού.

Η δράση εθελοντισμού της ΑΒ, που ολοκληρώθηκε στις αρχές του Οκτωβρίου, αναδεικνύει για ακόμα μία φορά τη διαφορά που μπορούμε να κάνουμε στη ζωή των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη μέσα από μικρές πράξεις φροντίδας που γίνονται όμως μεγάλες όταν ενωνόμαστε. Και ίσως να αποκτούν λίγη περισσότερη αξία όταν η χρονιά που διανύουμε μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για πολλούς ανθρώπους γύρω μας. Το αντίθετο μάλιστα.

Μαζί με την ΑΒ Βασιλόπουλος, λοιπόν, γεμίσαμε τα «καλάθια της Ελπίδας» με ό,τι μπορούσε ο καθένας για τη 10η χρονιά Εθελοντισμού και το αποτέλεσμα ήταν περισσότερο από εντυπωσιακό!

Από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 10 Οκτωβρίου, εργαζόμενοι και πελάτες της εταιρείας γίναμε «ένα» για όλους εκείνους που χρειάζονται τη στήριξή μας. Μέσα σε δύο εβδομάδες συγκεντρώθηκαν 43,4 τόνοι τυποποιημένων τροφίμων, αποδεικνύοντας πως όταν όλοι μαζί δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, δίνουμε και μεγαλύτερη δυναμική σε όλα αυτά που πραγματικά έχουν αξία. Με τα τρόφιμα ενισχύθηκαν 200 Τοπικοί Φορείς και Οργανισμοί σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας «ανάσα ελπίδας» σε 35.000 συνανθρώπους μας.

Επιπλέον, η ΑΒ Βασιλόπουλος διέθεσε ακόμα 33,86 τόνους τυποποιημένων τροφίμων αξίας 50 χιλιάδων ευρώ στην «Ελληνική Τράπεζα Τροφίμων» για ακόμη 26.000 συνανθρώπους μας. Από αυτήν την συνεισφορά ωφελήθηκαν 15.000 άτομα μέσα από 40 ΜΚΟ στην Αθήνα, 5.500 άτομα σε 15 φορείς στη Θεσσαλονίκη, 3.500 άτομα μέσα από 10 ιδρύματα στη Θεσσαλία και 2.000 άτομα στη Δράμα.

Συνολικά, λοιπόν, μαζί κάναμε τη διαφορά στις ζωές 61.000 συνανθρώπων μας, συγκεντρώνοντας 77 τόνους τυποποιημένων τροφίμων για την ενίσχυση περισσοτέρων από 265 τοπικών φορέων και οργανισμών σε όλη την Ελλάδα!

Γιατί είναι ωραίο να νοιάζεσαι και να το δείχνεις με πράξεις φροντίδας…

Γιατί είναι ωραίο να μοιράζεσαι όσα έχουν αξία και να είσαι εκεί που σε χρειάζονται περισσότερο…

Και είναι ωραίο να βλέπεις πως μέσα από τέτοιες δράσεις μπορείς να είσαι δίπλα σε όσους σε έχουν ανάγκη… Γι’ αυτό δίνουμε από τώρα ραντεβού για την επόμενη χρονιά, το 2021! Ακόμα περισσότεροι, για ακόμα περισσότερα!

#ABKanoumeTiDiafora … και στον Εθελοντισμό! Και μπορούμε να την ξανακάνουμε του χρόνου!

https://www.youtube.com/watch?v=ZTr7t08E_aE

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter