Το μεγάλο ψέμα

Το μεγάλο ψέμα

Ξεκίνησε, συνέχισε και εξακολουθεί ακόμη και σήμερα η κυβέρνηση με μπροστάρη τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να κοροϊδεύει τους έλληνες πολίτες ότι το μέλλον προμηνύεται καλύτερο.

Συνεχώς προσπαθούν να πείσουν ότι με τα μέτρα που λαμβάνουν τιθασεύουν τη πανδημία. Μόνο που καθημερινά αυτή θεριεύει όλο και περισσότερο και έχουν ταυτιστεί ολοκληρωτικά με την ποδοσφαιρική ρήση «γκολ αυτοί, σέντρα εμείς».

Η διασπορά του ιού συνεχώς μεγαλώνει και η κυβέρνηση προσπαθεί να πείσει ότι με νέα μέτρα θα μπορέσει να τον καταπολεμήσει. Όμως τα νοσοκομεία της Αττικής έχουν μείνει χωρίς ΜΕΘ covidκαι πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις ανάγκες μιας περαιτέρω έξαρσης της πανδημίας.

Μόλις χθες κατάλαβαν τα «σοφά σαΐνια» του Κυριάκου ότι η Αττική βρίσκεται πλέον στο βαθύ κόκκινο και το ΕΣΥ ξεπέρασε τα όριά του. Κατάφεραν να κλείσουν ακόμη και τη καρδιοχειρουργική του Ευαγγελισμού για να μετατραπεί σε κλινική covid.Εχουν «πετάξει» όλους τους ασθενείς άλλων νοσημάτων εκτός δημόσιων νοσοκομείων και τους στέλνουν σε ιδιωτικά νοσοκομεία και κλινικές.

Ταυτόχρονα στη διαχείριση της οικονομίας τα ψέματα πάνε σύννεφο από τους «αρίστους»του Σταϊκούρα. Η Κομισιόν συνειδητοποίησε ακόμη και αυτή, ότι η οικονομία της Ευρώπης καταρρέει και πολύ περισσότερο πιέζονται οι προβληματικές χώρες. Για το λόγο αυτό διατηρεί τα μέτρα στήριξης και το 2022, βλέποντας ότι δεν θα υπάρξει φως στο τούνελ τη φετινή χρονιά.

Μόνο ο δικός μας πρωθυπουργός κοροϊδεύει τους πολίτες παρέχοντας αφειδώς φλούδες ελπίδες για έξοδο από την κρίση το καλοκαίρι με όχημα τον τουρισμό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να καλλιεργήσει κλίμα αισιοδοξίας, πιθανόν για να κάνει εκλογές μόλις βρει το παραμικρό παράθυρο που να του το επιτρέπει και σίγουρα πριν το φετινό φθινόπωρο που προβλέπεται καταστροφικό για την κοινωνία.

Τα μεγάλα ψέματα όμως της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν μπορούν να κρυφτούν. Στήριζαν όλες τις ελπίδες τους στον τουρισμό πέρυσι το καλοκαίρι. Διαψεύστηκαν. Στηρίχτηκαν στα σκληρά μέτρα, χωρίς να περιορίζουν την κινητικότητα των εργαζομένων και τον συνωστισμό στα Μέσα Μεταφοράς. Διαψεύστηκαν. Τώρα προσπαθούν να πείσουν ότι οι εμβολιασμοί είναι το παν. Δυστυχώς με τον απαράδεκτο προγραμματισμό και την έλλειψη εμβολίων μέχρις στιγμής διαψεύδονται, παρά τα ψέματα αισιοδοξίας που προσπαθούν να ποτίσουν την κοινωνία.

Για ακόμη μια φορά χωρίς καμία ενίσχυση του ΕΣΥ και των κρατικών δομών υγείας ο Μητσοτάκης και η τραγική παρέα του αποδίδουν την ευθύνη για ότι γίνει στο άμεσο μέλλον στους πολίτες.

Αλλά η ευθύνη είναι αποκλειστικά και μόνο δική τους και για αυτή είναι σίγουρο ότι θα λογοδοτήσουν στην κοινωνία.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter