Το μεγάλο ραντεβού των «βαρόνων» της μπάλας (Photos)

Το μεγάλο ραντεβού των «βαρόνων» της μπάλας (Photos)

Έφτασε η ώρα για το μεγάλο ραντεβού των βαρόνων της μπάλας με τη FIFA και την UEFA.

Οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Ιβάν Σαββίδης, Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Αλαφούζος στις 3 το μεσημέρι θα καθίσουν σε ένα τραπέζι στο ξενοδοχείο «Μ. Βρετάνια» και θα μιλήσουν για τα σημαντικά προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου στην προοπτική της εξεύρεσης λύσεων. Tο περιβάλλον είναι τοξικό και η συνάντηση μπορεί να τιναχθεί στον αέρα από μία κουβέντα. Από την πλευρά των διεθνών ομοσπονδιών θα προταθεί μεταξύ άλλων ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ να είναι τεχνοκράτης και στην προεδρία της Κεντρικής Επιτροπής διαιτησίας να τοποθετηθεί στο τέλος της περιόδου ο αναπληρωτής του Μέλο Περέιρα, ο Ισπανός Φερνάντεθ Μαρίν.

FIFA και UEFA έκριναν πως δεν πρέπει να σταλεί ατζέντα στους προσκεκλημένους, καθώς άπαντες γνωρίζουν τι πάει στραβά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οπότε αν πραγματικά το επιθυμούν οι Μαρινάκης, Σαββίδης, Μελισσανίδης, Αλαφούζος θα συμφωνηθούν κάποια βασικά πράγματα. Οι ξένοι αξιωματούχοι κρατούν πάντως μικρό καλάθι, καθώς οι σχέσεις των μεγαλοπαραγόντων είναι κάκιστες και επιδίωξη τους, με εξαίρεση τον Γ. Αλαφούζο, είναι ο έλεγχος της ΕΠΟ.

Στο ξεκίνημα της συνάντησης θα κληθεί να μιλήσει ο Σέφτον Πέρι, ο οποίος είναι Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης της UEFA. Ο Πέρι ασχολείται με θέματα χορηγιών, μάρκετινγκ, αλλά και με τον τρόπο που επηρεάζουν αρνητικά τα πρωταθλήματα τα επεισόδια των οπαδών και γενικότερα καταστάσεις που το δυσφημούν. Κι αυτό είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. 



Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter