Το Μέγαρο Μαξίμου έχει το παντεσπάνι του

Το Μέγαρο Μαξίμου έχει το παντεσπάνι του

Αυτήν τη φορά ο Γιώργος Γεραπετρίτης κατάφερε να εκνευρίσει ακόμη και τους «συντρόφους» του βουλευτές της ΝΔ, με τη δήλωση, grosso modo, ότι πολλές ΜΕΘ σημαίνουν και πολλούς νεκρούς.

 Οι βουλευτές –όπως ανέφερε σε σχόλιό του και ο Βαγγέλης Αντώναρος– μιλάνε για τις «Μαρίες Αντουανέτες του Μαξίμου». Ητοι για ανθρώπους που δεν έχουν καμία επαφή με τη λαϊκή βάση. Εκείνο που τους θλίβει περισσότερο είναι ότι στην κορυφή της πυραμίδας είναι ο πρωθυπουργός ο οποίος πρόσφατα εξέφρασε τη συμπόνια του για τους κακόμοιρους τους συμπολίτες του «που εξαρτώνται από τον μισθό τους». Οπως λέει και φίλος του από παλιά, από τα χρόνια του κολεγίου, «αυτός είναι ο Μητσοτάκης, τα πιστεύει αυτά που λέει, γιατί σας εκπλήσσει;».

Κάποιοι χάρηκαν με τη δήλωση Γεραπετρίτη

Οι πιθανοί μελλοντικοί αντίπαλοι πάντως του Γ. Γεραπετρίτη στις επόμενες εκλογές –π.χ. στον Πειραιά– μάλλον χάρηκαν από το δεύτερο στραπάτσο του επιτελάρχη του Μαξίμου μετά την περιβόητη δήλωση για την «εθνική κόκκινη γραμμή στα έξι μίλια». «Με το προφίλ που φιλοτεχνεί μόνο στην περιφέρεια Κολωνακίου μπορεί να κατέβει» λένε χαιρέκακα. Ο Γ. Γεραπετρίτης πάντως, που σκεφτόταν πού θα κατέβει στις εκλογές, τώρα θα το σκεφτεί και δεύτερη φορά…

Θα φανεί στο χειροκρότημα

Εκείνος πάντως που δεν καταλαβαίνει από τέτοια και συνεχίζει να προκαλεί πονοκέφαλο στο Μέγαρο Μαξίμου είναι ο Αδωνης Γεωργιάδης. Αφού τίναξε στον αέρα το κυβερνητικό αφήγημα λέγοντας ότι «πέσαμε έξω με τον τουρισμό», τώρα βγήκε και είπε ότι είναι δύσκολο να λειτουργήσει η εστίαση ακόμη και την περίοδο των Χριστουγέννων. Είναι σαφές ότι από τη στιγμή που τον υποβάθμισε με περιφρονητικό τρόπο ο πρωθυπουργός του, ο Αδωνης έχει τη δική του ατζέντα, αδιαφορώντας για τον επικοινωνιακό σχεδιασμό του Μαξίμου. Το εάν και μέχρι πότε θα τον ανεχτεί ο πρωθυπουργός είναι ένα ερώτημα. Σε κάθε περίπτωση θα απαντηθεί στον ανασχηματισμό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter