Το μήνυμα της μητέρας της Αριάνα Γκράντε για την τραγωδία του Μάντσεστερ

Το μήνυμα της μητέρας της Αριάνα Γκράντε για την τραγωδία του Μάντσεστερ

Τη θλίψη της αλλά και την ανάγκη να μην υπερισχύσει ο φόβος εκφράζει με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η μητέρα της Αριάνα Γκράντε, αναφερόμενη βέβαια στην τραγική επίθεση κατά τη συναυλία της κόρης της στο Μάντσεστερ. 

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Twitter, η Joan Grande εξέφρασε την ειλικρινή λύπη της για τους νεκρούς, τους τραυματίες, τις οικογένειες και τους φίλους τους προσθέτοντας τις ευχαριστίες της σε όσους βοήθησαν. 

Να τι έγραψε σε ελεύθερη μετάφραση: 

«Πέρασα την τελευταία εβδομάδα σε βαθιά σκέψη, προσευχές και βαθιά θλίψη. Συνέδραμα την κόρη μου στη βοήθεια και τη συνδρομή προς εκείνους που επλήγησαν από τη διαβολική πράξη της τρομοκρατίας που σημειώθηκε στο Μάντσεστερ! Η καρδιά μου είναι κοντά στα θύματα: σε αυτούς που έχασαν τη ζωή τους, σε εκείνους που τραυματίστηκαν, σε όσους αναρρώνουν και σε όλους που επέζησαν εκείνη τη νύχτα, μαζί με τις οικογένειες και τους φίλους που το πένθος τους δεν έχει όρια. Στέκομαι μαζί σας απέναντι στο κακό και συσστρατεύομαι στον να μην το αφήσουμε να κυριεύσει τις ζωές μας. Ευχαριστώ όσους βοήθησαν με κάθε τρόπο εκείνη τη νύχτα στο Μάντσεστερ. Ευχαριστώ συνεχώς εκείνους που υπηρετούν και υπηρετούσαν προφυλάσσοντας τις ελευθερίες μας κάθε μέρα σε όλον τον κόσμο! #MemorialDay»

Σημειώνεται πως η τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε έκανε γνωστό ότι σκοπεύει να δώσει μια φιλανθρωπική συναυλία στο Μάντσεστερ στη μνήμη των θυμάτων της επίθεσης αυτοκτονίας της Δευτέρας.

H ημερομηνία που θα γίνει η συναυλία δεν έχει προς το παρόν αποφασιστεί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter