Το μήνυμα του Άγιου Βασίλη πριν ξεκινήσει το μακρινό του ταξίδι – Δείτε LIVE που βρίσκεται

Το μήνυμα του Άγιου Βασίλη πριν ξεκινήσει το μακρινό του ταξίδι – Δείτε LIVE που βρίσκεται

Ο Άγιος Βασίλης ξεκίνησε και φέτος το ταξίδι του σε όλο τον κόσμο για να μοιράσει δώρα στα παιδιά όλου του κόσμου.

Ο αγαπημένος Άγιος ξεκίνησε και φέτος πίσω το επίσημο χωριό του στο Ροβανιέμι, στη Φινλανδία κοντά στον αρκτικό κύκλο για να κάνει το μακρινό του ταξίδι

Παρά τους -22 βαθμούς Κελσίου, ο κόσμος συγκεντρώθηκε για να δει τον Άγιο Βασίλη, ενώ οι βοηθοί του τού ευχήθηκαν καλή τύχη με τραγούδια και χορούς

Ο Άγιος Βασίλης μίλησε στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί, ευχόμενος ειρηνικά και χαρούμενα Χριστούγεννα πριν αναχωρήσει με το έλκηθρο του, το οποίο γέμισε με δώρα.

«Εύχομαι να έχετε όλοι για υπέροχη χρονιά. Φυσικά, υπάρχουν πολλά πράγματα στον κόσμο που θα έπρεπε να ήταν διαφορετικά», δήλωσε ο Άγιος Βασίλης στα αγγλικά.

«Ας ελπίσουμε ότι τα Χριστούγεννα θα φέρουν τη στιγμή όπου ο κόσμος και οι άνθρωποι θα ηρεμήσουν για λίγο για να περάσουν χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους τους».

_x000D_
_x000D_

Δείτε LIVE που βρίσκεται ο Άγιος Βασίλης

Και φέτος οι κατάσκοποι της Βορειοαμερικανικής Διοίκησης Αεροδιαστημικής Άμυνας (NORAD), αλλά και της Google έπιασαν δουλειά για να καταγράψουν τη διαδρομή που θα ακολουθήσει φέτος ο Άη Βασίλης.

Η NORAD, που επιβλέπει τον εναέριο χώρο της Βορείου Αμερική επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να διαπιστώνουν πού ακριβώς βρίσκονται ο Άγιος Βασίλης και οι τάρανδοι. 

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε πού βρίσκεται 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter