Το μήνυμα των αλλαγών Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ

Το μήνυμα των αλλαγών Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ

Μήνυμα ριζικής ανανέωσης, δομικού ανασχηματισμού, φρεσκάδας και «επένδυσης» σε νέους βουλευτές, ενόψει και των εξαιρετικά δυσχερών οικονομικά και κοινωνικά καταστάσεων που έρχονται με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, στέλνουν οι αλλαγές στους τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ που ανακοινώθηκαν σήμερα.

Οι εν λόγω αλλαγές θα πρέπει να εκλαμβάνονται ως συνέχεια και των αλλαγών που έγιναν στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και εκ των πραγμάτων φέρουν το στίγμα του Αλέξη Τσίπρα.

Παράλληλα, στέλνουν το μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματος ότι η αμφισβήτηση των βασικών αποφάσεων που ελήφθησαν με δημοκρατικές διαδικασίες δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό ότι οι αλλαγές ξεκίνησαν με την απομάκρυνση από τη θέση του Γραμματέα του Πάνου Σκουρλέτη ο οποίος είχε αναλάβει εκ της θέσης του το άνοιγμα του κόμματος σε εκείνα τα εκλογικά στρώματα που το στήριξαν στις τελευταίες εκλογές και συνεχίστηκαν με την απομάκρυνση του Ευκλείδη Τσακαλώτου, από τη θέση του τομεάρχη Οικονομικών.

Και οι δύο είχαν «κατηγορηθεί» ότι παρασκηνιακά εμφανίζονταν αλλεργικοί απέναντι στις όποιες αλλαγές στο κόμμα και ειδικά στο άνοιγμα προς το κέντρο (συνέντευξη Τσακαλώτου στην Εποχή) ενώ πρόσφατα οι «53» είχαν επικροτήσει ανοιχτά και τη Συμφωνία της κυβέρνησης Μητσοτάκη, για την οριοθέτηση ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδος και Αιγύπτου

Διαβάστε επίσης: Σαρωτικές αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ από τον Αλέξη Τσίπρα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter