Το μήνυμα Μητσοτάκη για τους εμβολιασμούς και όσα δεν θέλει να μας πει!

Το μήνυμα Μητσοτάκη για τους εμβολιασμούς και όσα δεν θέλει να μας πει!

Πάλι στην «ατομική ευθύνη» το γυρίζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος ανάρτησε σήμερα στο επίσημο πρωθυπουργικό προφίλ του στο Twitter μήνυμα για τους εμβολιασμούς:

«7 στους 10 Έλληνες έχουν κάνει τουλάχιστον την α΄ δόση του εμβολίου. Ενώ οι συμπολίτες μας άνω των 60 ετών, έκλεισαν πάνω από 170.000 νέα ραντεβού τον τελευταίο μήνα.

Η προσπάθεια συνεχίζεται. Με σύμμαχο την επιστήμη δίνουμε τη μάχη κατά της πανδημίας και της παραπληροφόρησης!»

Και όλα αυτά καλά, αλλά για το «σύμμαχο την επιστήμη» ίσως να μην είναι έτσι αφού κατά τη διάρκεια της πανδημίας η κυβέρνηση (το Μέγαρο Μαξίμου) καπέλωσε όλες τις επιστημονικές προτάσεις για να προτάξει τις «πολιτικές αποφάσεις» εις βάρος της Δημόσιας Υγείας.

Είτε όταν άνοιγε τα σύνορα, είτε όταν όλοι μιλούσαν (πρόσφατα) για τεράστια αναμενόμενη αύξηση των κρουσμάτων και εκείνος υποστήριζε ότι όλα πάνε καλά και τα κοινωνικά δίκτυα λάθος έχουν καταλάβει και πως η αντιπολίτευση δεν κάνει προτάσεις.

Έως ότου βρέθηκε μπροστά στο αδιέξοδο των δεκάδων χιλιάδων κρουσμάτων ημερησίως!

Ή να πούμε γι αυτή τη μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα που τα έλεγε έγκαιρα για τους θανάτους των διασωληνωμένων εντός και εκτός ΜΕΘ και προσπάθησε εκ των υστέρων να απαξιώσει και την μελέτη και τους επιστήμονες.

Όσο για την προετοιμασία του ΕΣΥ, τα λένε τόσους μήνες οι ίδιοι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό.Τα λένε εύλογα και οι ίδιες οι φωτογραφίες από τα ράτζα μέσα στα νοσοκομεία!

Να μην μιλήσουμε για τα μοριακά τεστ που πληρώνει ο πολίτης από την τσέπη του και τώρα μάθαμε πως δεν χρειάζεται να τα κάνουμε… εάν και εφόσον! 

Αν υπάρχει ατομική ευθύνη, ίσως πρέπει να κοιτάξει και τι έκανε από την προεκλογική περίοδο για να σεβαστεί τον πολίτη και να μην αγκαλιάσει όλο το φαιόγκριζο φάσμα της ιδεολογίας, την Εκκλησία και την μεταφυσική των εξωγήινων στον Υμηττό!

Το θέμα δεν είναι το τι έκανε ο πολίτης, αλλά το τι έκανε η Πολιτεία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πρέπει να απαντήσει τώρα και αν έκρυψε το κρούσμα για να πάει διακοπές και να αγκαλιάσει παιδιά! 

Αλλά για την παραπληροφόρηση που λέει, ας μείνει ασχολίαστο!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter