Το μήνυμα των Dropkick Murphys εν όψει των εμφανίσεών τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο

Το μήνυμα των Dropkick Murphys εν όψει των εμφανίσεών τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο

Όσοι βρέθηκαν σε κάποια ή κάποιες από τις προηγούμενες πέντε επισκέψεις τους στη χώρα μας ξέρουν πολύ καλά ότι κάθε συναυλία τους μετατρέπεται σε ένα ατελείωτο πάρτι. Από το καλοκαίρι του 2016 όταν ξεσήκωσαν το κοινό στη Μαλακάσα κερδίζοντας τον τίτλο του πραγματικού headliner του φεστιβάλ μέχρι τον Ιούνιο του 2019 που έκαναν το κατάμεστο Gazi Music Hall να χοροπηδάει για πάνω από δυο ώρες, η Ελλάδα αποτελεί… υποχρεωτικό σταθμό σε κάθε περιοδείας τους.

Τη Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Ιουνίου λοιπόν, οι Dropkick Murphys επιστρέφουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, για να δώσουν δύο shows που θα δικαιώσουν το όνομά τους ως ένα από τα πλέον αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού!

Το Athens Rocks Festival και το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών θα υποδεχτούν ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα των τελευταίων ετών με τη μπάντα να ανυπομονεί να εμφανιστεί για ακόμα μία φορά στην Ελλάδα. Για τον λόγο αυτό οι Tim Brennan και James Lynch από τους Dropkick Murphys έστειλαν ένα ξεχωριστό μήνυμα για τις επερχόμενες live εμφανίσεις τους, στo πλαίσιo του Athens Rocks Festival (Αθήνα) και του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών (Θεσσαλονίκη):

Στη συναυλία της Αθήνας θα έχουν στο πλευρό τους τους Villagers of Ioannina City, τους Τhe Rumjacks, αλλά και τους Fundracar στη θέση αυτών που θα δώσουν το έναυσμα, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα εμφανιστούν με τους The Rumjacks.

Πληροφορίες:

Τα εισιτήρια για το Athens Rocks Festival ξεκινούν από 48€

Τα εισιτήρια για το φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών ξεκινούν από 36€

Σημεία προπώλησης:

Φυσικά Σημεία Προπώλησης για τα εισιτήρια του Athens Rocks Festival

Monsterville ( Αγίας Ειρήνης 13, τηλ. 210364 8180)

Metal Era ( Εμμανουήλ Μπενάκη 22, τηλ. 2103304133)

Φυσικά Σημεία Προπώλησης για τα εισιτήρια του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Πολυχώρος WE ( Λεωφ. 3ης Σεπτεμβρίου 20, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310284700)

Ηλεκτρονική προπώληση

http://www.ticketmaster.gr

Τηλεφωνικό κέντρο Ticketmaster: 211 19 81 535

Επικοινωνία: press@highpriority.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter