Το μήνυμα του Νόαμ Τσόμσκι στο 1ο Συνέδριο του ΜέΡΑ25

Το μήνυμα του Νόαμ Τσόμσκι στο 1ο Συνέδριο του ΜέΡΑ25

Διανοούμενοι, καλλιτέχνες, επιστήμονες και πολιτικοί ακτιβιστές από όλο τον κόσμο, με διαδικτυακές παρεμβάσεις-μηνύματα θα δώσουν το εναρκτήριο λάκτισμα στο 1o Διαβουλευτικό Συνέδριο του ΜέΡΑ25 που θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας (4-6 Ιουνίου 2021).

Την αλληλεγγύη του στον ελληνικό λαό και το ΜέΡΑ25 για τους αγώνες που διεξάγουν στη χώρα μας δίνει ο Αμερικανός διανοούμενος, πολιτικός ακτιβιστής και γλωσσολόγος Νόαμ Τσόμσκι.

Ο νομπελίστας φιλόσοφος Νόαμ Τσόμσκι είναι από τα ιδρυτικά μέλη του DiEM25 και μέλος της συμβουλευτικής ομάδας του. Στο μήνυμά του, για το 1ο Διαβουλευτικό Συνέδριο του ΜέΡΑ25, αναφέρει:

«Γεια σας, σύντροφοι του ΜέΡΑ25. Μακάρι να μπορούσα να είμαι μαζί σας όχι μόνο με τις σκέψεις μου και με την ολόψυχη αλληλεγγύη μου. Ο αγώνας αυτός είναι κοινός. Μας αφορά όλους. Το διακύβευμα είναι τεράστιο. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία στο βαρυσήμαντο έργο που αναλάβατε».

Οι διαδικασίες του 1ου Διαβουλευτικού Συνεδρίου του ΜέΡΑ25 θα ξεκινήσουν γύρω στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής (4.6.2021). Η επίσημη έναρξη θα γίνει μετά τις 9 το βράδυ, με ομιλία του Γραμματέα του ΜέΡΑ25 και επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γιάνη Βαρουφάκη.

Όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές του Συνεδρίου, στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι παρεμβάσεις από σημαντικές προσωπικότητες της παγκόσμιας προοδευτικής σκηνής (Κόρμπιν, Τσόμσκι, Κλάιν, Κορέα, Ζίζεκ κά), αλλά και μεγάλες μορφές της Τέχνης (Λόουτς, Γουότερς, Ίνο κ.ά).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter