Το modus operandi του αστυνομικού-προαγωγού της Ηλιούπολης – Τι λέει το παραπεμπτικό βούλευμα

Το modus operandi του αστυνομικού-προαγωγού της Ηλιούπολης – Τι λέει το παραπεμπτικό βούλευμα
που συνελήφθη χτες το απόγευμα από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, μετά από καταγγελία 19χρονης, σύμφωνα με την οποία την κρατούσε φυλακισμένη και την εξέδιδε σε διάφορους πελάτες. Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, στην υπόθεση εμπλέκεται και ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος επίσης συνελήφθη, καθώς, όπως είπε η κοπέλα, την βίαζε από την ηλικία των 11 μέχρι 17 ετών, με διάφορες απειλές, μέσα στο σπίτι τους στα Νότια προάστια της Αθήνας. (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Το modus operandi του αστυνομικού -προαγωγού, ο πατέρας-βιαστής και ο γολγοθάς της 19χρονης και μιας 25άχρονης σε ένα βούλευμα-καταπέλτη Τα μηνύματα που αντάλλασσαν μεταξύ τους αλλά και με τρίτους που καίνε τους δύο προαγωγούς

Το εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για συνολικά πέντε άτομα δείχνει το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών για τη φρικιαστική υπόθεση της Ηλιούπολης. Υπόθεση για την οποία ο 40χρονος αστυνομικός Δημήτρης Μπουγιούκος κατηγορείται ότι κρατούσε φυλακισμένη, βίαζε, κακοποιούσε και εξέδιδε τη 19χρονη, η οποία με τη βοήθεια σερβιτόρας σε παρακείμενη καφετέρια κατάφερε να ξεφύγει και να τον καταγγείλει. Ο ίδιος παραπέμπεται ενώπιον ακροατηρίου και για την υπόθεση μιας 26άχρονης η οποία κατήγγειλε επίσημα ότι βίωνε ακριβώς ό,τι και η πρώτη καταγγέλλουσα στα χέρια του επίορκου αστυνομικού από το 2017.

Οι δύο περιπτώσεις καταδεικνύουν το modus operandi του 40χρονου, αφού είναι σχεδόν πανομοιότυπες. Και οι δύο καταγγέλλουσες είχαν προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον, γεγονός το οποίο ο κατηγορούμενος εκμεταλλεύτηκε και μετέπειτα τις κακοποίησε, τις βίασε, τις ανάγκασε να συμμετέχουν σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου και τις εξέδωσε.

Εκτός από τον Δ. Μπουγιούκο παραπέμπονται σε δίκη ο πατέρας της 19χρονης, ο οποίος κατηγορείται ότι τη βίαζε από την ηλικία των έντεκα ετών, αλλά και ο πρώην σύντροφός της, ο οποίος φέρεται επίσης ότι την εξέδιδε, όσο μάλιστα εκείνη ήταν ανήλικη.

Παράλληλα στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν ακόμη δύο άντρες. Ο Γ.Λ., φίλος και συνεργάτης, σύμφωνα με το βούλευμα, του Δ. Μπουγιούκου, ο οποίος κατηγορείται για συνέργεια υπό τη μορφή της άμεσης συνδρομής σε εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα προς τέλεση γενετήσιων πράξεων, και ο Σ.Μ. για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Οπως αναφέρεται στο βούλευμα, το οποίο υιοθέτησε την προηγηθείσα εισαγγελική πρόταση της αντεισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών Βικτωρίας Κυριακού, τόσο ο Δ. Μπουγιούκος όσο και ο Ντ., πρώην σύντροφος της 19χρονης, την εξέδιδαν εκμεταλλευόμενοι την ευάλωτη θέση στην οποία βρισκόταν εξαιτίας του προβληματικού οικογενειακού περιβάλλοντος και την ανάγκη της να διαφύγει από το πατρικό της και κατά συνέπεια από τον πατέρα της, ο οποίος τη βίαζε από τα έντεκα έως τα 17 της χρόνια, απειλώντας την ή ασκώντας της βία.

Μαρτύρησε στα χέρια του

«Ασκώντας βία και απειλή σε βάρος της, ήτοι πλήττοντάς τη σε διάφορα σημεία του σώματός της είτε με τη χρήση ξύλινης ράβδου, είτε με γροθιές και λακτίσματα και προκαλώντας της σωματικές βλάβες, απειλώντας ότι θα τη σκοτώσει ή ότι θα βλάψει τη ζωή ή τη σωματική ακεραιότητα των μελών της οικογένειάς της, προτάσσοντας συχνά προς το μέρος της ένα μαχαίρι ή ένα πιστόλι και χρησιμοποιώντας άλλα εξαναγκαστικά μέσα όπως η χορήγηση σε αυτήν κοκαΐνης, την κατακράτησε παράνομα εντός της οικίας του επιτρέποντάς της να εξέρχεται σπάνια και μόνο για συγκεκριμένους λόγους πάντοτε όμως υπό την εποπτεία του δηλαδή τη δέσμευσε κατά τρόπο που εκείνη εκλάμβανε ως μάταιη τη διαφυγή της προκειμένου να την εξαναγκάσει να εκπορνεύεται.

Επιπλέον την παρέσυρε στην πορνεία κάμπτοντας την αντίσταση και την αντίθετη βούλησή της φροντίζοντάς την και παρέχοντάς της συναισθηματική κάλυψη προσφέροντάς της και κατάλυμα, επωφελούμενος των οικονομικών, οικογενειακών και προσωπικών της προβλημάτων και εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση στην οποία βρισκόταν και συγκεκριμένα το νεαρό της ηλικίας της (18,5 ετών) και την ανάγκη της να βρει εργασία και χώρο για διαμονή μετά την αποχώρησή της αρχικά από την οικογενειακή οικία προκειμένου να διαφύγει από τον πατέρα της, ο οποίος ανέκαθεν ήταν αυταρχικός, βίαιος, επιθετικός και προσβλητικός απέναντι σε όλα τα μέλη της οικογένειάς του, από την ηλικία δε των 11 ετών την είχε εξαναγκάσει να επιχειρεί και να ανέχεται γενετήσιες πράξεις μαζί του, και στη συνέχεια από την οικία του Ντ. ο οποίος με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας και απειλών αλλά και με επιβολή, εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση της την είχε εξωθήσει στην πορνεία» σημειώνεται χαρακτηριστικά στο βούλευμα που αναφέρεται στον 40χρονο αστυνομικό.

Τη στρατολόγησε

Οσον αφορά τον Ντ., πρώην σύντροφο της 19χρονης ο οποίος την εξέδιδε όσο ήταν ανήλικη, το βούλευμα επισημαίνει:

«Ενώ γνώριζε ότι η […] γεννήθηκε το 2002 και συμπλήρωσε τα 18 έτη το 2020 την κατακρατούσε παράνομα εντός της οικίας του για διάστημα κάποιων ημερών κάθε φορά, δηλαδή τη δέσμευε κατά τρόπο που εκείνη εκλάμβανε ως μάταιη τη διαφυγή της και τη στρατολόγησε στην πορνεία, καταρχάς ασκώντας βία και απειλή βίας σε βάρος της, ήτοι χαστουκίζοντας τη τραβώντας τη από τα μαλλιά, απειλώντας ότι θα σκοτώσει την ίδια τη μητέρα της και τον αδερφό της, ακόμα και μέσω τρίτων προσώπων τα οποία έστελνε για να την εκφοβίσουν και για να την πλήξουν σε διάφορα σημεία του σώματός της και έτσι να την προειδοποιήσουν για τις συνέπειες που θα αντιμετώπιζε σε περίπτωση που αρνούνταν να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις του. Παράλληλα ασκώντας επ’ αυτής κυριαρχική επιρροή και εκμεταλλευόμενος την εξάρτηση που είχε αποκτήσει από τον ίδιο στην προσπάθειά της να αποχωρήσει οριστικά από την οικογενειακή οικία προκειμένου να απομακρυνθεί από τον πατέρα της […] Ακόμη την παρέσυρε στην πορνεία κάμπτοντας την αντίσταση και την αντίθετη βούλησή της προσποιούμενος ότι είναι ερωτευμένος μαζί της και παρέχοντάς της κατάλυμα, εκμεταλλευόμενος έτσι την ευάλωτη θέση στην οποία βρισκόταν και συγκεκριμένα την ανηλικότητά της, την ανάγκη της να βρει διαμονή και εργασία ώστε να καταστεί δυνατή η διαφυγή της από το οικογενειακό περιβάλλον και γενικότερα επωφελούμενος των οικογενειακών και προσωπικών της προβλημάτων λόγω της συμπεριφοράς του πατέρα της».

Ο πατέρας-τέρας

Για τον πατέρα της 19χρονης αναφέρεται ότι «χρησιμοποιώντας συνήθως τη σωματική του δύναμη και αιφνιδιάζοντάς την, εξουδετερώνοντας έτσι τη βούλησή της να αντισταθεί και εκμεταλλευόμενος περαιτέρω το νεαρό της ηλικίας της και τον φόβο της για τις τυχόν συνέπειες της προβολής αντίστασης, ορισμένες δε φορές απωθώντας τη βίαια στο κρεβάτι και κρατώντας με δύναμη τα χέρια της, ή κλείνοντας το στόμα της, κάμπτοντας έτσι την αντίθετη βούλησή της, την ανάγκασε παρά τη θέλησή της, άλλοτε να ανεχθεί να τη φιλά και να τη χαϊδεύει σε όλο της το σώμα, αφού προηγουμένως είχε αφαιρέσει τα ρούχα της, άλλοτε να έρθει σε κατά φύση συνουσία μαζί του και άλλοτε να του ενεργήσει πεολειχία με σκοπό την ικανοποίηση της γενετήσιας ορμής του».

Σχετικά με την 25άχρονη η οποία κατήγγειλε τον 40χρονο αστυνομικό, το βούλευμα αναφέρει ότι «ασκώντας βία και απειλή βίας σε βάρος της, ήτοι αναγκάζοντάς την σε επιχείρηση ή ανοχή γενετήσιων πράξεων με σωματική βία και με απειλή σοβαρού και άμεσου κινδύνου ζωής ή σωματικής ακεραιότητας και απειλώντας ότι θα σκοτώσει την ίδια ή τα μέλη της οικογένειάς της είτε απευθύνοντάς τις ανάλογες φράσεις είτε αφήνοντας ένα πυροβόλο όπλο σε εμφανή σημεία είτε κρατώντας το όπλο αυτό επιδεικτικά, την κατακρατούσε παράνομα εντός της οικίας […] της στέρησε τη φυσική ελευθερία της κίνησής της και την περιόρισε σε ορισμένο χώρο επιτρέποντάς της να εξέρχεται σπάνια και μόνο για συγκεκριμένους λόγους, πάντοτε όμως υπό τον έλεγχο και την εποπτεία του κατά τρόπο που ίδια διελάμβανε ως αδύνατη ή μάταιη τη διαφυγή της προκειμένου να την εξαναγκάσει να εκπορνεύεται […] εκμεταλλευόμενος έτσι την ευάλωτη θέση στην οποία βρισκόταν και συγκεκριμένα την οφειλή της προς αυτόν, τις άσχημες σχέσεις που είχε με τους γονείς της, το γεγονός ότι την είχαν εκδιώξει από την οικογενειακή οικία και συνακόλουθα την ανάγκη της για ανεύρεση κατοικίας και εργασίας».

«Έλα βρες μου καμιά μικρή ρε μαλάκα»

Ηχητικά και γραπτά μηνύματα που αντάλλασσαν με διάφορους ο Δ. Μπουγιούκος και ο Ντ. και τα οποία είναι μέρος της δικογραφίας αποδεικνύουν την άμεση και ενεργή εμπλοκή τους με την εμπορία ανθρώπων.

Συγκεκριμένα, μήνυμα το οποίο έχει στείλει ένας άντρας στον 40χρονο αστυνομικό αναφέρει: «Τα κορίτσια είναι διαθέσιμα; Μαζί σου μένουν;» […] «Θα δουλέψουν σκληρά τα κορίτσια σου», ενώ σε μήνυμα του Δ. Μπουγιούκου προς άλλο άντρα ο πρώτος λέει «έχουμε και δεύτερο αστυνομικό με όπλο αν χρειαστεί».

Μιλώντας σε άγνωστο ο 40χρονος λέει:

Μπουγιούκος: Θα πιούμε κάτι και μετά θα την πάρω σε ένα ξε. Αγνωστος: Πίνει τσάι αυτή; Μπουγιούκος: Πρέπει να πίνει αλλά δε μου το λέει, αλλά εγώ θα πάρω μπροστά της και θα δεις πως θα πιει… Ναι και να μην το πιει θα πιει αλλά πίστεψέ με… Θα πιει σπέρμα μέχρι όσο δεν παίρνει.

Σε άλλο σημείο γίνεται αναφορά σε μήνυμα που δέχεται ο αστυνομικός από άλλον, ο οποίος του λέει μεταξύ άλλων: «Αλλά την κοπέλα που πήγαινες για δουλειά μέσα στο σπίτι σου; […] Αν δεν είναι παρελθόν αυτά, τότε δεν είναι παρελθόν το τι έγινες διαχειριστής πλέον στο μπουρδέλο του φίλου σου, τώρα που είναι μέσα. Οτι κακοποιούσες την Τ. με πράγματα από το σεξ σοπ […] Ηταν κλειδωμένη πόρτα και πήδηξε… Πήδηξε από πίσω από το μπαλκόνι […] την πήγες στο βουνό την είχες πιάσει από τον λαιμό και της έλεγες θα την ρίξεις στο γκρεμό. Τα είπε στη μάνα της […] Την κλειδώνεις μέσα […] στη μάνα της είπε ότι εσύ παίρνεις κόκα και την έβαλες με το ζόρι να πάρει κι αυτή».

Οσον αφορά τον Ντ., υπάρχουν μηνύματα από και προς τη 19χρονη: «κοίτα λίγο να του κάνεις γενικά χατίρια και τέτοια για να κάτσεις μωρό μου όπως έχουμε πει εντάξει; […] πήγαινε εσύ τώρα άμα είναι κανονικά μην τη χάσουμε τη δουλειά πήγαινε δεν θα έρθω σήμερα απλώς εεε να θυμάσαι εεε ότι αύριο θα τα χρειαστώ τα λεφτά […] Ελα πήγαινε για να γυρίσεις να ετοιμαστείς να πας και στον θείο […] Στοματικό μπορείς να κάνεις χωρίς προφυλακτικό».

Σε μια από τις… συνεννοήσεις η 19χρονη του έστειλε μια φωτογραφία με εσώρουχα και αυτός της απάντησε: «Θέλω να έχω αυτές τις φωτογραφίες όταν είναι να σε στείλω κάπου και αυτά θα στέλνω τις φωτογραφίες να σε βλέπουν κατευθείαν».

Σε συνομιλία του Ντ. με δύο άλλους άντρες αναφέρεται: Αγνωστος 1: Ελα αδερφέ κανένα μουνάκι πότε θα γαμήσω εγώ ρε μαλάκα πότε; Ελα βρες μου καμιά μικρή ρε μαλάκα.

Ντ. προς άγνωστο 1: Είχαμε κάνα δυο μικρές αλλά είχαμε λίγο ένα θέμα […] η άλλη πιτσιρίκα που δούλευε σε σένα, αν θυμάσαι που ήταν να έρθει να δουλέψει μετά τα 18 ούτε καν.

Ντ. προς άγνωστο 1: Μίλησα με τη μικρή τώρα δεν αργεί ετοιμάζεται […] θα σου έρθει άμα είναι εκεί στο ξενοδοχείο […] το αφήνω πάνω σου πόσο θα την κρατήσεις 1, 2, 3 ώρες; […] άμα κάνετε από πίσω εεε ξέρεις πόσο είναι το extra και άμα κάνει και στοματικό να τελειώσει εεε επίσης ξέρεις πόσο είναι το extra και δεν έχει πρόβλημα η μικρή μπορεί να πάει και με έναν και με δύο έως τρεις, έτσι για να ξέρεις.

Ντ. προς άγνωστο 2: Εγώ την έχω ήδη έτοιμη την έχω στείλει να αγοράσει και τα προφυλακτικά της και το λιπαντικό της και όλα αυτά που χρειάζεται […] και με τα χρήματα ότι θα πάρει εκείνη 70 θα δώσει 30 στον οδηγό […] της είπα ότι άμα είναι και θέλει και από πίσω θα του πει ότι ξέρεις κάτι άμα θέλεις να πάρεις το κωλαράκι μου και να μου το ξεκωλιάσεις δώσε μου κι εσύ κάτι παραπάνω.

Η αποδόμηση των ισχυρισμών των κατηγορουμένων

Η εισαγγελική λειτουργός κατά την πρότασή της, αποδόμησε πλήρως τα όσα ισχυρίστηκαν στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι.

Ειδικότερα σχετικά με τον Δ. Μπουγιούκο, ο οποίος υποστήριξε ότι και οι δύο καταγγέλλουσες ήθελαν να κάνουν καριέρα στον χώρο των ερωτικών ταινιών και ότι η 25χρονη τον στοχοποίησε προκειμένου να «αποστιγματιστεί ως πορνοστάρ έναντι της οικογένειας και του κύκλου της», ενώ παράλληλα ισχυρίστηκε ότι όχι μόνο δεν εξέδιδε την 19χρονη αλλά προσπαθούσε να την πείσει να σταματήσει να το κάνει, η εισαγγελέας σημείωσε ότι οι ισχυρισμοί του δεν ευσταθούν, καθώς «κινούνται σε αντίθεση με τα περιλαμβανόμενα στην δικογραφία αποδεικτικά μέσα», αναφερόμενη στην «έκθεση αναλύσεις ψηφιακών πειστηρίων, την ένορκη κατάθεση της __ (σ.σ. σερβιτόρας)» και τις καταθέσεις των δύο γυναικών οι οποίες « χαρακτηρίζονται από νοηματική συνέχεια χωρίς να εμφανίσουν λογικά κενά και αποτυπώνουν έναν παρόμοιο τρόπο δράσης και συμπεριφοράς του κατηγορούμενου» ενώ αναφορικά με την 19χρονη « παρουσιάζει τυπικά χαρακτηριστικά συνθέτης όμορφης διαταραχής μετατραυματικού στρες »ενώ η 25χρονη «παρουσιάζει τυπικά χαρακτηριστικά κρίσεων μετά τραυματικών επεισόδιο με καταθλιπτικά επεισόδια».

Παράλληλα η εισαγγελέας τονίζει ότι «δεν κρίνεται πειστικός ο ισχυρισμός του κατηγορουμένου ότι το κίνητρο της στοχοποίησης του από την 25χρονη ήταν ο αποστιγματισμός της ως πορνοστάρ στην οικογένεια και στον κύκλο της δεδομένο ότι έχουν παρέλθει ήδη πέντε έτη από τότε που η εν λόγω παθούσα απεμπλακεί από το κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης και οι σχέσεις της με την οικογένεια της έχουν ήδη αποκατασταθεί». Ειδική μνεία έγινε και στο αποδεικτικό υλικό και συγκεκριμένα στα αποσπάσματα συνομιλιών, που σύμφωνα με την εισαγγελέα δείχνουν την ενεργή εμπλοκή του «στον χώρο σεξουαλικής εκμετάλλευσης γυναικών».

Για τον πρώην σύντροφο της 19χτρονης, Ντ. ο οποίος και αυτός αρνήθηκε τις κατηγορίες, και ισχυρίστηκε ότι είχε ερωτικό δεσμό με τη 19χρονη και εκείνη άρχισε να εκδίδεται μόνη της και εκείνος την υποστήριξε στην απόφασή της και την σύστησε σε γνωστούς του. Ο ίδιος υποστήριξε «ότι της έδινε συγκεκριμένες κατευθύνσεις κατά την εργασία της για να έχει ανεβασμένη ψυχολογία και να βγάζει περισσότερα χρήματα» και «ότι της άσκησε πίεση μόνο για να του επιστρέψει χρήματα που ήταν δικά του και του χρωστούσε», η εισαγγελέας στην πρότασή της σημείωσε ότι τα παραπάνω «καταρρίπτονται τόσο από τις καταθέσεις της 19χρονης όσο και από τις συνομιλίες που περιέχονται στην έκθεση ανάλυση ψηφιακών πειστηρίων από που προκύπτει με ασφάλεια ότι ο κατηγορούμενος δεν τελούσε απλώς σε ανοχή της δραστηριότητας της σύντροφό του (…) αλλά είχε ενεργό ρόλο σε αυτή προγραμματίζοντας συναντήσεις με υποψήφιους πελάτες με τους οποίους έκανε τις σχετικές διαπραγματεύσεις, εισέπραττε αμοιβές, εξασφάλιζε κατάλυμα για την παροχή υπηρεσιών, έκανε τις απαραίτητες συνεννοήσεις για την μετάβαση και την αποχώρηση των συνόδων από τα σπίτια των πελατών, ενορχηστρώνοντας εν γένει την παροχή ερωτικών υπηρεσιών αορίστου αριθμού γυναικών συνεργαζόμενος με οργανωμένο προς τούτο γραφείο. Σε κάθε δε περίπτωση το γεγονός ότι η παθούσα στις συνομιλίες της με τον κατηγορούμενο απευθύνεται σε αυτόν με τρυφερούς χαρακτηρισμούς όπως ‘’αγάπη μου’’ υποδηλώνει απλώς την σχέση που διατηρούσε ίδια μαζί του, έχοντας αποδεχτεί τον ρόλο της, τον οποίο τόσο δια απειλών όσο και δια υποσχέσεων ο ίδιος της επέβαλε».

Για τον πατέρα της 19χρονης ο οποίος στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι η σχέση του με την κόρη του υπήρξε τεταμένη λόγω της αυστηρότητας και για αυτό τον κατήγγειλε για βιασμό, η εισαγγελέας αναφέρει ότι «η εν λόγω εξήγηση δεν κρίνεται πειστική» ενώ σημειώνει ότι αναιρείται τόσο από την κατάθεση της ίδιας όσο και από την κατάθεση του δίδυμου αδελφού της.

Οι κατηγορίες

Ο κατηγορούμενος Δ. Μπουγιούκος ο οποίος είναι προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Γρεβενών, παραπέμπεται για: 1) εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα προς τέλεση γενετήσιων πράξεων, τελεσθείσα κατά συρροή, 2) βιασμό κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, 3) ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση, 4) ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση 5) παράνομη οπλοκατοχή 6) παρανομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, 7) οπλοχρησία κατ’ εξακολούθηση 8) διακίνηση ναρκωτικών υπό τη μορφή της αγοράς κατ’ εξακολούθηση κατοχής και προσφοράς κατ’ εξακολούθηση και 9) προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών για η ιδία αποκλειστική χρήση.

Ο πατέρας της 19χρονης ο οποίος είναι επίσης προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών παραπέμπεται για: 1)βιασμό κατ’ εξακολούθηση, 2) κατάχρηση ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, 3) γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση, 4) παράνομη οπλοκατοχή όχι όμως σε ό,τι αφορά το αεροβόλο πιστόλι.

Ο πρώην σύντροφος της 19χρονης Ντ. που βρίσκεται και αυτός στα Γρεβενά παραπέμπεται για: 1) διακίνηση ναρκωτικών υπό τη μορφή της αγοράς και της κατοχής 2) εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα προς τέλεση γενετήσιων πράξεων στρεφόμενη και κατά ανήλικου, 3) μαστροπεία με τη μορφή της εξώθησης στην πορνεία ανήλικου με προσφορά υπόσχεσαι πληρωμής χρημάτων.

Μυστικά & Documento

27/11/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter