To μόνο που ενοχλεί τον Λοβέρδο στους χρυσαυγίτες είναι το dress code

To μόνο που ενοχλεί τον Λοβέρδο στους χρυσαυγίτες είναι το dress code

Στιλιστικές ανησυχίες επέδειξε στην Ολομέλεια ο Ανδρέας Λοβέρδος, επικρίνοντας τις ενδυματολογικές επιλογές του Ηλία Κασιδιάρη, αφού απ’ ό,τι φαίνεται η μισαλλόδοξη και ναζιστική ρητορική του χρυσαυγίτη δεν τον ενοχλεί τόσο όσο η ένδυσή του.

Ο πρώην υπουργός Υγείας και εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο Novartis, ο οποίος παλαιότερα είχε χαρακτηρίσει «αυθεντικό κίνημα» την Χρυσή Αυγή, άσκησε ενδυματολογική κριτική στον νεοφασίστα βουλευτή αλλά και σε βουλευτή της πλειοψηφίας που φορούσε ροζ πουκάμισο.

Παίρνοντας το λόγο στην Ολομέλεια, έκανε λόγο για δύο στιλιστικά παραδείγματα που «ξεχειλίζουν το ποτήρι», αφού κατά την εκτίμησή του δεν είναι δυνατό να εμφανίζονται βουλευτές με περιβολή που παραπέμπει σε παραλία.

Επόμενο ήταν οι επικρίσεις για το dress code των χρυσαυγιτών να σχολιαστούν ποικιλοτρόπως από συναδέλφους του, οι οποίοι επισήμαναν πως ο κ. Λοβέρδος θα έπρεπε πρωτίστως να στηλιτεύει και να καταδικάζει τη διχαστική ρητορική και τις επιθέσεις της Χρυσής Αυγής εντός και εκτός Κοινοβουλίου. Βέβαια, εκτός από «αυθεντικό κίνημα», ο βουλευτής της ΔΗΣΥ είχε αποκαλέσει και «ακτιβιστική» την δράση των νεοναζί. Οπότε, μπορεί να βρίσκει τον λόγο να το κάνει…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter