Το μοντέλο που είχε καταγγείλει τον Ρονάλντο για βιασμό, του ζητά 64 εκατ. ευρώ

Το μοντέλο που είχε καταγγείλει τον Ρονάλντο για βιασμό, του ζητά 64 εκατ. ευρώ

Οι αγγλικές εφημερίδες Mirror, Sun και η πορτογαλική Record αποκαλύπτουν ότι η Κάθριν Μαγιόργκα, το μοντέλο που κατηγόρησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο για σεξουαλική παρενόχληση-βιασμό στις 13 Ιουνίου 2009 σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας, προσέφυγε δικαστικά και του ζητάει 64 εκατ. ευρώ!

Η Μαγιόργκα διεκδικεί αυτό το ποσό ως αποζημίωση για οδύνη, παρότι είχε έρθει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό το 2010 με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Γιουβέντους.

Το μοντέλο είχε κατηγορήσει τον Ρονάλντο πως την ανάγκασε να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του χωρίς τη συναίνεσή της, όταν εκείνη ήταν 25 ετών, σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας το καλοκαίρι του 2009 κι ότι της έδωσε τότε 375.000 δολάρια εξαγοράζοντας τη σιωπή της. Τον ισχυρισμό της έχει αρνηθεί ο Ρονάλντο. Τότε ήταν 24 ετών και βρισκόταν στις ΗΠΑ για διακοπές με τον γαμπρό και τον ξάδελφό του.

Για την υπόθεση, τον Ιούλιο του 2019 οι εισαγγελείς της κομητείας του Κλαρκ, στο Λας Βέγκας της Νεβάδα, ανακοίνωσαν πως δεν πρόκειται να απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος του ποδοσφαιριστή, καθώς δεν υπήρχαν στοιχεία που να μπορούν να αποδείξουν τους ισχυρισμούς του μοντέλου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter