Το μυστηριώδες tweet από την πρώην του ποδοσφαιριστή Σάλα ο οποίος συνεχίζει να αγνοείται

Το μυστηριώδες tweet από την πρώην του ποδοσφαιριστή Σάλα ο οποίος συνεχίζει να αγνοείται

Δύο ημέρες έχουν περάσει από την εξαφάνιση του μονοκινητήριου αεροσκάφους που μετέφερε τον 28χρονο Αργεντινό επιθετικό Εμιλιάνο Σάλα από τη Νάντη στο Κάρντιφ και ακόμα δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος.

Η πρώην κοπέλα του, που δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί πόσταρε μία αινιγματική ανάρτηση στο Twitter όταν πληροφορήθηκε την τραγική είδηση.

«Ερευνήστε την μαφία του ποδοσφαίρου, δεν πιστεύω ότι αυτό που συνέβη ήταν δυστύχημα», έγραψε αρχικά η Berenice Schkair, μοντέλο από τη Γαλλία. 

«Θέλω να ξυπνήσω και να δω ότι όλα αυτά ήταν απλώς ένας εφιάλτης. Παρακαλώ να γίνει έρευνα επειδή δεν πιστεύω ότι ήταν ατύχημα και βρίσκω απαράδεκτο ότι σταμάτησαν το ψάξιμο λόγω κακοκαιρίας, από τη στιγμή που είχαν βρεθεί συντρίμμια στο νερό», συμπλήρωσε σε δεύτερη ανάρτηση το μοντέλο, για να συνεχίζει λέγοντας «δεν το πιστεύω ό,τι χάνεται πολύτιμος χρόνος». «Νιώθω τελείως ανίσχυρη, ζω έναν εφιάλτη» σχολίασε η νεαρή γυναίκα.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Σάλα: «Το αεροπλάνο μοιάζει να διαλύεται, φοβάμαι»

To Piper Malibu που μετέφερε τον 28χρονο ποδοσφαιριστή έδωσε το τελευταίο του σήμα πάνω από το Στενό της Μάγχης το βράδυ της Δευτέρας.

Πάντως, όσο περνούν οι ώρες οι πιθανότητες να βρεθούν ζωντανοί οι δύο άνδρες μειώνονται δραματικά, καθώς η συντριβή του αεροπλάνου θεωρείται πλέον σίγουρη. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter