Το μυστικό που θα κάνει ακόμα πιο όμορφη κάθε στιγμή, με μόλις ένα φλυτζάνι καφέ

Το μυστικό που θα κάνει ακόμα πιο όμορφη κάθε στιγμή, με μόλις ένα φλυτζάνι καφέ

Δεν χρειάζεται να εντρυφήσετε στον διαλογισμό για να μάθετε τον τρόπο να απολαμβάνετε κάθε ημέρα σας. Διότι ακόμα και οι μεγάλοι δάσκαλοι του ζεν ορίζουν τον διαλογισμό ως την απόλυτη συγκέντρωση σε αυτό που συμβαίνει ανά πάσα στιγμή.

Ας πάρουμε για παράδειγμα την προετοιμασία ενός φλιτζανιού καφέ. Πρόκειται, άλλωστε, για μια μικρή τελετουργία που όλοι ακολουθούμε καθημερινά… Το κουταλάκι θα βγει από το συρτάρι, το νερό θα μπει στην καφετιέρα και θα ανοίξει η συσκευασία με τον καφέ. Κι αν από μέσα της ξεπηδήσουν αρώματα έντονα και μεστά, αρώματα που θα σας αναζωογονήσουν από την πρώτη στιγμή, τότε είμαστε σίγουροι πως έχουμε επιλέξει τον τέλειο καφέ. Και μόνο η παρασκευή ενός τέτοιου καφέ είναι σκέτη μυσταγωγία. Το ίδιο όμως ισχύει ακόμα και για εκείνους που αγαπούν τις κάψουλες. Το απαλό γουργούρισμα της μηχανής και ο ήχος από κάθε σταγόνα καφέ που πέφτει στο φλυτζάνι, είναι από μόνα τους ένα είδος διαλογισμού.

Κι αν αυτά σας ακούγονται λιγάκι υπερβολικά, αφήστε μας να σας συστήσουμε τον Perla – το νέο, premium brand καφέ που θα σας αλλάξει γνώμη. H Perla έχει ηθικό και βιώσιμο χαρακτήρα και διακρίνεται από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων με άριστη ποιότητα. Διαθέτει πολλά διαφορετικά χαρμάνια και καβουρδίσματα για όλες τις προτιμήσεις και για πολλούς τρόπους παρασκευής, από καφέ φίλτρου κι αλεσμένο καφέ espresso, μέχρι κάψουλες καφέ, συμβατές με μηχανές Nespresso™ και Dolce Gusto™.

Κάθε στιγμή που περνάτε με ένα φλυτζάνι καφέ Perla, έχει τη δυνατότητα να σας βυθίσει στη μαγεία του «τώρα». Μετρώντας περισσότερα από 120 χρόνια εμπειρίας, η Perla, που ιδρύθηκε το 1895, διαθέτει το δικό της καφεκοπτείο και δημιουργεί μείγματα από τους καλύτερους, προσεκτικά επιλεγμένους, κόκκους καφέ ανώτερης ποιότητας, διασφαλίζοντας πως με κάθε φλυτζάνι θα απολαμβάνετε τη μεστή, πλούσια γεύση του.

Η Perla, ωστόσο, δεν μας προσφέρει μονάχα μια μεγάλη γκάμα από premium καφέδες αλλά και την απόλυτη εμπειρία ενός βιώσιμου καφέ αφού παράγει όλα της τα προϊόντα με αγάπη και φροντίδα, όχι μονάχα για τον Άνθρωπο αλλά και για το Περιβάλλον. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι πως κάθε κόκκος καλλιεργείται, καβουρδίζεται και συσκευάζεται με απόλυτα βιώσιμο τρόπο. Αξίζει να σημειωθεί πως τα προϊόντα Perla έχουν πιστοποίηση, Rainforest Alliance, τη διεθνή ΜΚΟ που προωθεί το μοντέλο των υπεύθυνων επιχειρήσεων και έχει δημιουργήσει μια συμμαχία για την προστασία των δασών, τη βελτίωση των μέσων διαβίωσης των αγροτών και των δασικών κοινοτήτων, την προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους και έχει ως στόχο να βοηθήσει την προσαρμογή των καλλιεργειών στην κλιματική κρίση. H Perla είναι επιπλέον μια μάρκα κλιματικά ουδέτερη και ο καφές της διατίθεται σε 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες.

Όσο για την ποικιλία Perla; Δεν έχετε παρά να διαλέξετε τον αγαπημένο σας τρόπο να παρασκευάζετε καφέ και να επιλέξετε, έπειτα, την ιδανική ποικιλία για εσάς. Συγκεκριμένα, από το brand Perla μπορείτε πλέον να διαλέξετε τον αγαπημένο σας ανάμεσα στον απαλό και ισορροπημένο Καφέ φίλτρου Perla AROMA, στον ήπιο και ελαφρώς γλυκό Perla MILD, τον έντονο και πολύπλευρο Perla Donker, καθώς και τον πικάντικο και δυνατό, Perla Intens. Αν προτιμάτε αλεσμένο καφέ espresso δοκιμάστε τον Perla Superiore Espresso Italian Roast Firenze με μεσαίο καβούρδισμα και μια επίγευση καραμέλας και ξηρών καρπών, τον Perla Superiore Espresso Italian Roast Napoli με σκούρο καβούρδισμα κι έντονη γεύση με καπνιστές νότες και τον καβουρδισμένο και αλεσμένο καφέ, Ρerla Cappuccino, με το εξίσου απαλό και ισορροπημένο άρωμα.

Κι αν ανήκετε στην όλο και μεγαλύτερη μερίδα ανθρώπων που αγαπούν τον καφέ σε κάψουλα, η Perla σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα για μηχανές τύπου, Nespresso™ και Dolce Gusto™. Έτσι, στην πρώτη περίπτωση, θα διαλέξετε ανάμεσα στο απαλό και ισορροπημένο άρωμα του Perla Lungo Classic ή τον Perla Lungo Decaf με απαλό και ισορροπημένο άρωμα, αν προτιμάτε μια εμπειρία καφέ χωρίς την καφεΐνη. Αν ωστόσο αγαπάτε τις έντονες γεύσεις, δοκιμάστε την έντονη και πολύπλευρη γεύση Perla Espresso Ristretto, την πικάντικη και δυνατή εμπειρία καφέ του Perla Lungo Dark ή τον Perla Espresso Dark. Για εκείνους που λατρεύουν τις νότες πικρής σοκολάτας και σκούρων φρούτων, συστήνουμε τον Perla Superiore Finest Intenso Lungo ενώ για εκείνους που αγαπούν τις λεπτές νότες μπαχαρικών και γλυκάνισου, τον Perla Superiore Finest Ristretto Espresso.

Αν, δε, έχετε μηχανή τύπου Dolce Gusto™, μπορείτε να δοκιμάσετε την απαλή ισορροπημένη εμπειρία του Perla Espresso Lungo, αλλά και τον έντονο και πολύπλευρο Perla Espresso Dark Roast.

Σας πείσαμε; Ε τότε δεν έχετε παρά να αναζητήσετε τον δικό σας τέλειο Perla στα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος αλλά και στο ΑΒ Εshop, αφού η μεγάλη αλυσίδα σουπερμάρκετ τα διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα!

Έτσι, λοιπόν, θα γίνει πιο όμορφη και έντονη η κάθε σας στιγμή, χάρη στον ποιοτικό και μεστό καφέ Perla!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter