Το νέο αφήγημα του Μπογδάνου: Τον έδιωξαν για να πάρει άδεια ο ΣΚΑΪ, ο οποίος γίνεται… σοβιετία

Το νέο αφήγημα του Μπογδάνου: Τον έδιωξαν για να πάρει άδεια ο ΣΚΑΪ, ο οποίος γίνεται… σοβιετία

Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος λέει μια παλιά μεξικάνικη παροιμία, στο λήμμα της οποίας μπορεί πλέον να προστεθεί και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος, αφού… έκανε καριέρα στο  γνωστό για τις αντικυβερνητικές του απόψεις κανάλι, ανακάλυψε τώρα ότι γίνεται σοβιετία…

Αφού κατέγραψε τις… βαθύτατα δομημένες απόψεις του για το τι εστί τρομοκρατία, ποιοι είναι πιθανοί τρομοκράτες και που βάσισε αυτά που είπε και προκάλεσαν την απόλυσή του από το κανάλι, κατέφυγε και στο Twitter, όπου, ούτε λίγο ούτε πολύ, επιχειρηματολογεί ότι ο ΣΚΑΪ τον έδιωξε για να μη… χάσει την τηλεοπτική άδεια στον επερχόμενο διαγωνισμό.

Επίσης αποφάσισε ότι η Αυγή τον βγάζει γραφικό (μόνο η Αυγή, μη φανταστεί κάποιος ότι υπάρχουν κι άλλοι που θεωρούν κάτι ανάλογο), ενώ αναφέρει και διάφορα άλλα… όχι γραφικά, για να καταλήξει στο… πανθομολογουμένως αβίαστο συμπέρασμα ότι δεν είναι τυχαία η απομάκρυνσή του λόγω των επερχόμενων αδειών.

Διότι εξάλλου «η πιο αντικυβερνητική φωνή» (όπως αυτοχαρακτηρίζεται) του καναλιού, είχε τόσο μεγάλη επιρροή στο πανελλήνιο που μπορεί να δημιουργούσε πρόβλημα ως προς την άδεια στον σταθμό που την εξασφάλισε πρώτος, στον πρώτο διαγωνισμό…

Και το αφήγημα που θα έκανε τον Έριχ φον Ντένικεν να ωχριά, καταλήγει με το ότι ο ΣΚΑΪ γίνεται… σοβιετία, διότι, όπως λέει «τρως πρώτα τον εύκολο, τον λάιτ. Το καθιστάς αποδεκτό. Μετά προχωράς στους υπόλοιπους – όσους δεν έχουν αυτολογοκριθεί. Καταλήγεις σοβιετία.»

Εσείς στο σπίτι, καλά;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter