Το νέο πανέμορφο κουτάβι του Πούτιν! (Photos + Video)

Το νέο πανέμορφο κουτάβι του Πούτιν! (Photos + Video)

Είναι γνωστό πως ο Ρώσος πρόεδρος, αν και σκληρός διαπραγματευτής, έχει μεγάλη αδυναμία στα σκυλιά, σε αντίθεση με την Γερμανίδα καγκελάριο που τα φοβάται…

Επίσης δεν είναι και πολύ σύνηθες να εμφανίζεται τόσο χαρούμενος… όσο στις φωτογραφίες και στο βίντεο που ακολουθούν, όταν δέχθηκε ως δώρο ένα μικρό κουτάβι από τον πρόεδρο του Τουρκμενιστάν, Κουρμπανγκουλί Μπερντιμουχαμέντοφ κατά τη διάρκεια μιας διμερούς συνάντησης στο Σότσι (πρώην Σοβιετικών Δημοκρατιών). 

Πρόκειται για Τουρκμενικό ποιμενικό η ποιμενικό της Κεντρικής Ασίας, αρχαία φυλή της περιοχής (με ιστορία τουλάχιστον 5.000 ετών) και δεν είναι αποτέλεσμα τεχνητής επιλογής. Στην τοπική διάλεκτο λέγεται “Alabai”. Παραδοσιακά η φυλή χρησιμοποιήθηκε για φύλαξη κοπαδιών, καθώς και για προστασία.

Διαβάζουμε πως τα σκυλιά αυτά – σε γενικές γραμμές – έχουν εξαιρετική αυτοπεποίθηση είναι ευφυή και εξαιρετικά γενναία. Αν και δεν είναι υπερβολικά επιθετικά, δεν θα διστάσουν να επιτεθούν εάν νιώσουν ότι ο ιδιοκτήτης τους βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο. Είναι επίσης φυσικά καχύποπτοι με τους ξένους και θα ειδοποιήσουν αμέσως τους κυρίους τους για τυχόν παράξενες εισβολές. Έχουν επίσης ένα δυνατό γάβγισμα και μπορούν να γίνουν εξαιρετικοί φύλακες.

Οι Ποιμενικοί Κεντρικής Ασίας είναι εξαιρετικά προστατευτικοί και αφοσιωμένοι στις οικογένειές τους. Είναι επίσης εξαιρετικά στοργικά προς τα παιδιά αλλά πρέπει να εποπτεύονται καθώς έχουν μεγάλο όγκο. 

Όπως καταλαβαίνεται είναι μεγαλόσωμα και το αρσενικό φτάνει τα 50–79 κιλά (40–65 κιλά τα θηλυκά)  και σε ύψος τα 65–78 εκατοστά (60–69 τα θηλυκά). 

https://www.youtube.com/watch?v=RZC3QT3cTZg





Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter