«Μη με ξεχάσεις»: Το νέο ψυχολογικό θρίλερ της Σόνιας Σαουλίδου

«Μη με ξεχάσεις»: Το νέο ψυχολογικό θρίλερ της Σόνιας Σαουλίδου

Το νέο μυθιστόρημα της Σόνιας Σαουλίδου με τίτλο «Μη με ξεχάσεις» (εκδ. Bell) είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ που κορυφώνεται σταδιακά αποκαλύπτοντας τους τρόπους με τους οποίους διασυνδέονται οι άνθρωποι.

Μια γυναίκα ανοίγει τα μάτια της και αντικρίζει γύρω της αμέτρητα σωληνάκια και ιατρικά μηχανήματα. Ωστόσο δεν μπορεί να θυμηθεί απολύτως τίποτα. Ούτε ποια είναι ούτε τι της συνέβη και κατέληξε στο νοσοκομείο. Για έναν περίεργο λόγο νιώθει πως αυτή η ζωή δεν είναι δική της και αυτό που της παρουσιάζεται ως πραγματικότητα δεν έχει σχέση με την αλήθεια.

«Στις οκτώ το πρωί –κι ενώ ακόμη κοιμόταν– τη μετέφεραν σε δικό της, μονόκλινο δωμάτιο. Μία ώρα αργότερα άνοιξε και πάλι τα μάτια της. Τώρα θυμόταν τα λόγια του γιατρού και ήξερε ότι βρισκόταν σε κάποιο νοσοκομείο έπειτα από σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι.

Έπειτα από σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι…
Τραυματισμό που προκλήθηκε από τι;

Κατά πάσα πιθανότητα ο γιατρός αναφερόταν σε τροχείο, αλλά αν ήταν έτσι, λογικά δεν θα είχε χτυπήσει σοβαρά και στο σώμα; Κι αν δεν ήταν τροχαίο, τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Να είχε σκοντάψει; Να είχε πέσει από τις σκάλες; Ή μήπως… Όχι, όχι… Αυτή η τελευταία σκέψη ήταν ανυπόφορη. Απίθανη. Καλύτερα να παρατηρούσε και πάλι τι δωμάτιο. Ήταν λιγότερο τοξικό απ’ το να επιτρέπει σε δηλητηριώδεις και εξωφρενικές εικασίες να τρυπώνουν σαν σκουλήκια στο μυαλό της».

Η Σόνια Σαουλίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Επικοινωνίες και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Slippery Rock University στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, συνεργάστηκε με πολλά περιοδικά ως δημοσιογράφος. Επίσης ανέλαβε την παρουσίαση τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών παραγωγών στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.

Το 2013 μετακόμισε στο Κέιπ Κόραλ της Φλόριντα, όπου η μόνη επαγγελματική επιλογή που είχε στη μικρή αυτή παραθαλάσσια πόλη ήταν να εργαστεί ως μεσίτρια. Εκεί ξεκίνησε στα μέσα του 2017 να γράφει το πρώτο της αστυνομικό θρίλερ, «Το Ακρωτήρι των Κοραλλιών», το οποίο ολοκλήρωσε την ίδια χρονιά, με την επιστροφή της στην Ελλάδα. Το βιβλίο κυκλοφόρησε το 2019 από τις εκδόσεις Ωκεανίδα.

Ακολούθησαν από τις Εκδόσεις BELL το Αμάρτημα της Κυρίας Ρέμικ, το 2021, το δεύτερο αστυνομικό-ψυχολογικό θρίλερ της, και το μεταφυσικό θρίλερ Ο Φάρος του Κένεμπεκ, το 2022. Το «Μη με Ξεχάσεις» είναι το τέταρτο μυθιστόρημά της. Πλέον ζει στη γενέτειρά της με το γιο της.

INFO
Το μυθιστόρημα της Σόνιας Σαουλίδου «Μη με ξεχάσεις» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Bell

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter