To “No time to die” είναι το κορυφαίο εμπορικό χιτ του 2021

To “No time to die” είναι το κορυφαίο εμπορικό χιτ του 2021

Μέχρι στιγμής ο τελευταίος Τζέιμς Μποντ δεν έχει αντίπαλο στα ταμεία όλου του πλανήτη.

Ασταμάτητο είναι το  “No time to die” καθώς σπάει όλα τα φετινά ρεκόρ όπου κι αν προβάλλεται αποδεικνύοντας ότι το brand name του διασημότερου κινηματογραφικού πράκτορα είναι ασυναγώνιστο. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, το «No Time to Die» της Universal έγινε κι επίσημα η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις του 2021 καθώς και η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις στην εποχή της πανδημίας. Στις ΗΠΑ με τα 2,7 εκατομμύρια δολάρια που έκοψε το περασμένο τριήμερο έφτασε συνολικά τα 154,74 ενώ στις υπόλοιπες διεθνείς αγορές μετρά εισπράξεις της τάξεως των 580 εκατομμυρίων.  Παγκοσμίως το φιλμ έχει αγγίξει τα  735 εκατομμύρια δολάρια, αριθμό που δεν έχει φτάσει κανένα άλλο φιλμ φέτος (αλλά και στην εποχή της πανδημίας) αφήνοντας στη δεύτερη θέση το ένατο «Fast and furious» των 725,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η ταινία που έκανε πρεμιέρα στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες στα τέλη του Σεπτεμβρίου μετά από πολλές καθυστερήσεις – αρχικά είχε προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2020- εξαιτίας του COVID-19, βγήκε στη Βόρεια Αμερική, τον Καναδά και την Αυστραλία στις αρχές Οκτωβρίου. Παρά το συγκρατημένο ξεκίνημα στη Βόρεια Αμερική, τα συνολικά εισιτήρια της ταινίας συνέχισαν να ανεβαίνουν ταχύτητα και παρέμειναν σταθερά για τον υπόλοιπο μήνα.

Στην Ελλάδα την 25η περιπέτεια του 007 και  τελευταία του Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του Βρετανού κατασκόπου, έχουν δει περισσότεροι από 305.000 θεατές.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter