Το όνομα «Τσίπρας» ταράζει τον Άδωνη – Τι απάντησε στην Ακρίτα

Το όνομα «Τσίπρας» ταράζει τον Άδωνη – Τι απάντησε στην Ακρίτα

Δεν φαίνεται να είναι στα κέφια του ο Άδωνης Γεωργιάδης τελευταία* (αγνοούμε γιατί) αφού και την μπουλντόζα έστειλε στο Ελληνικό… έστω για μία μόνον εμφάνιση. 

Η χθεσινή του παρουσία στη Βουλή – στην ουσία επί του σκανδάλου Novartis – έδειξε πως όχι μόνον έχει χάσει την ψυχραιμία του αλλά ακούει και βλέπει ΣΥΡΙΖΑ και παθαίνει παροξυσμό… Για τον Τσίπρα δε το συζητάμε…

Έτσι στο σχόλιο της Έλενας Ακρίτα πως οι ομιλίες του Άδωνη Γεωργιάδη και του Αντώνη Σαμαρά ταυτίζονταν όσον αφορά τα «επιχειρήματα» (μάλλον πυροτεχνήματα) ο νυν υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων την… κατηγόρησε ότι έκανε λάθος το όνομα του Αλέκου Αλαβάνου εκφράζοντας την άποψη πως στη βουλή αποκαλύφθηκαν τα «άθλια εγκλήματα που διέπραξε ο αγαπημένος της Αλέξης (σ.σ. της Έλενα Ακρίτα)» συμπληρώνοντας πως ο Αλέκος Αλαβάνος… διόρισε αρχηγό τον Τσίπρα…

Πέραν του ότι ξέχασε ο κ. Γεωργιάδης πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει εκλεγεί με πλήρεις και δημοκρατικές διαδικασίες εντός του ΣΥΡΙΖΑ, έχει σαρώσει και στις εθνικές εκλογές προς μεγάλη απογοήτευση του κυρίου Γεωργιάδη…που προφανώς ακόμα δεν το έχει χωνέψει και ακόμα τον φοβάται!

Απάντησε ο Άδωνης Γεωργιάδης στην ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Από την ταραχή της για το ότι αποκαλύπτονται σιγά σιγά όλα τα άθλια εγκλήματα που διέπραξε ο αγαπημένος της Αλέξης, ξέχασε και το μικρό του όνομα του κ. Αλέκου Αλαβάνου του ανθρώπου που διόρισε αρχηγό τον Τσίπρα και τον αναφέρει ως Κωνσταντίνο… ο αδύναμος κρίκος του ΣΥΡΙΖΑ πλέον…»

Ακόμα όμως παραμένει η απορία της κυρίας Ακρίτα:

«Αυτό μόνο βρήκε να πει; Ότι κατά λάθος έκανα τον Αλέξανδρο Αλαβάνο, Κωνσταντίνο που είχε χρηματίσει πρόεδρος της ΕΡΤ; Για την ταμπακιέρα, δηλαδή την ομοιότητα των ομιλιών Σαμαρά και του ίδιου με ταυτόσημες αναφορές σε Αλαβάνο, Γλέζο, Κωνσταντοπούλου κιχ; Στρίβειν δις του αρραβώνος;»

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157945605194177&set=a.10151100911149177&type=3&theater

Αυτό μόνο βρήκε να πει; Ότι κατα λάθος έκανα τον Αλέξανδρο Αλαβάνο, Κωνσταντίνο που είχε χρηματίσει πρόεδρος της ΕΡΤ;…

Gepostet von Elena Akrita am Mittwoch, 22. Juli 2020

*Σημείωση: Υποπτευόμαστε πως ο Άδωνης Γεωργιάδης και ο Αντώνης Σαμαράς χάνουν την ψυχραιμία τους με την εξωτερική πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά δεν παίρνουμε και όρκο!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter