To Orange Festival συνεχίζει με κοινωνική προσφορά και πάει και Πύλο!

To Orange Festival συνεχίζει με κοινωνική προσφορά και πάει και Πύλο!

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται για το Orange Festival. Ποδηλατοπορεία κάτω από την Πανσέληνο του Αυγούστου και με δροσερό φυσικό χυμό κάτω από τον Πλάτανο στον Μυστρά… Τι πιο καλοκαιρινό! Orange Festival 2017 με την ομάδα 3Π και Ποδηλατοπορεία σε full moon mood!!!

“Όλοι μαζί Μπορούμε”: Συλλογή τροφίμων και βραδιά κιθάρας

Η  25η δράση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Γύθειο: Με το motto «Όλοι Μαζί Μπορούμε» πραγματοποιήθηκε συλλογή τροφίμων και συντροφιά τα παιδιά από το μουσικό σχολείο που τραγούδησαν γνωστά κλασικά τραγούδια υπό την καθοδήγηση του γνωστού μαέστρου Χαράλαμπου Γουλα. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και η πλατεία πλημμύρισε με κόσμο και έγινε συλλογή περίπου στις 10 μεγάλες σακούλες με τρόφιμα μακράς διαρκείας. Τα τρόφιμα αυτά θα παραδοθούν στο τμήμα του Χαμόγελου του Παιδιού στη Λακωνία και στο Γηροκομείο Γυθείου.

“Όλοι μαζί Μπορούμε”: Καθαρισμός παραλίας Σελινίτσας

Μια ακόμη επιτυχημένη δράση πραγματοποιήθηκε με τον καθαρισμό παραλίας στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων του Orange Festival 2017.

Μαζί με τα παιδιά του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας έγινε καθαρισμός της παραλίας Σελινίτσας σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών για προστασία του Περιβάλλοντος. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με μεγάλο ενδιαφέρον ενώ στην εξέλιξη της δράσης συμμετείχαν και παιδιά που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην παραλία με τους γονείς τους. Μια δράση που αφουγκράζεται την ανάγκη της προστασίας και της διαφύλαξης της φύσης.

– Το φεστιβάλ για πρώτη φορά φεύγει από τα όρια της Λακωνίας. Είναι ένας στόχος να επεκταθεί και ενισχύσει τις δράσεις και την προσφορά του σε όλη την Πελοπόνησο και την Ελλάδα. Πηγαίνει στην Πύλο στις 13 Αυγούστου και στην μεγάλη εκδήλωση “Η Πύλος αλλάζει και γιορτάζει” πρόκειται στις 20.00 στην Παραλιακή ζώνη να προσφέρει χυμό και να παρουσιάσει τα οφέλη του πορτοκαλιού στον οργανισμό.

– Mια εμβόλιμη δράση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Αυγούστου με τον Ναυτικό όμιλο Γυθείου, όπου το βράδυ θα προβληθεί ταινία, προσφορά του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter