Το παιδί θαύμα της Ινδίας: Μαραθωνοδρόμος από τα 4 του!

Το παιδί θαύμα της Ινδίας: Μαραθωνοδρόμος από τα 4 του!

Η εικόνα που σχηματίζουν είναι εντυπωσιακή αν σταθείς αρκετά μακριά από τον ναό και αποκτήσεις μια σχετικά πανοραμική θέα. Κοιτώντας τους να διασχίζουν με τα γυμνά τους πόδια έναν βρώμικο δρόμο, γεμάτο αγελάδες, ζητιάνους και περιπλανώμενα παιδιά, με μοναδικό τους στόχο να φτάσουν τον ναό, μπορεί να γίνει κατανόητο μέσω απλά μιας εικόνας τι σημαίνει θέληση.

Όποια μέρα και να βρεθείς σε εκείνο το σημείο, στο Πουρί της Ινδίας και το σύμπλεγμα των 120 ναών που υψώνονται στους δρόμους του, θα τους δεις: άλλοτε πολλοί μαζεμένοι και άλλοτε λίγοι, οι προσκυνητές επιχειρούν κάθε μέρα να προσευχηθούν γονατιστοί στο δικό τους Θεό. Όμως εκείνο το πρωί, στις 2 Μαΐου του 2006, κάτι πραγματικά ασυνήθιστο διατάραξε την καθημερινότητα της περιοχής.

Ο Μπούντια Σινγκ ήταν τότε μόλις 4 χρονών. Για την ακρίβεια, 4 χρονών και 3 μηνών. Έκανε τρέχοντας την εμφάνισή του στο Πουρί και τρέχοντας ανάμεσα στους προσκυνητές και τους λαβυρινθώδεις δρόμους των ναών, προσέλκυσε όλα τα βλέμματα των παρόντων τόσο ξαφνικά όσο εμφανίστηκε. Η αποστολή που του είχε δώσει ο προπονητής του, ήταν να διασχίσει 43 μίλια πριν φτάσει στην πόλη του, την Μπουνανεσβάρ. Και έπρεπε να περάσει μέσα και από εκείνο το σημείο για να το καταφέρει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο coverstories.gr

Πηγή: runnfun.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter