Το πάλεψε, αλλά έχασε (2-0) η Εθνική από την Ιταλία

Το πάλεψε, αλλά έχασε (2-0) η Εθνική από την Ιταλία

H Εθνική ομάδα άντεξε για 63 λεπτά απέναντι στην Ιταλία στο Ολίμπικο, αλλά λύγισε από ένα… αχρείαστο πέναλτι και έτσι γνώρισε την τέταρτη ήττα της σε εφτά ματς στην προκριματική φάση του Euro 2020. O ομοσπονδιακός προπονητής Τζον Φαν’ τ Σιπ προσπαθεί να φτιάξει ένα νέο σύνολο, όμως αυτό δεν είναι εύκολο και απαιτείται υπομονή.

Η νίκη της Ιταλίας ήταν δίκαιη, είχε τον έλεγχο του αγώνα και με το «τρίποντο» που κατέκτησε εξασφάλισε την πρόκριση της στα τελικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Στο 60’ η «γαλανόλευκη» μπορούσε να κάνει τη ζημιά στους γηπεδούχους, καθώς έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Ζέκα έκλεψε την μπάλα από τον Βεράτι, την άνοιξε δεξιά στον Λημνιό, ο οποίος έβγαλε την σέντρα και ο Κουλούρης απέτυχε να σκοράρει να ευνοϊκή θέση.

Στο 62’ ο Μπουχουλάκης υπέπεσε σε ένα ανόητο πέναλτι (χέρι σε σουτ του Ινσίνιε) και στο επόμενο λεπτό ο Ζορζίνιο ευστόχησε από την άσπρη βούλα. Η ιταλική ομάδα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-0) στο 78’. Ο Μπερναρντέσκι έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε τον Γιαννούλη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίκτυα.

Ντεμπούτο με την Εθνική έκανε ο Χατζηδιάκος, ενώ πολύ καλή παρουσία είχε ο Λημνιός. Ο Φαν’τ Σιπ αιφνιδίασε με την χρησιμοποίηση του Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, καθώς δεν είναι πλέον βασικός στον ΠΑΟΚ.

Ιταλία: Ντοναρούμα, Ντ’ Αμπρόσιο, Μπονούτσι, Ατσέρμπι, Σπινατσόλα, Μπαρέλα (87’ Τζανιόλο), Ζορζίνιο, Βεράτι, Κιέζα (39’ Μπερναρντέσκι), Ιμόμπιλε, Ινσίνιε.

Ελλάδα: Πασχαλάκης, Μπακάκης, Χατζηδιάκος, Σιόβας, Σταφυλίδης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης (75’ Γιαννούλης), Μπακασέτας (79’ Μάνταλος), Λημνιός, Κουλούρης (67’ Δώνης).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter