Το Παναθηναϊκός – Άρης στο ΟΠΑΠ GAME TIME με τον Αποστόλη Πάνο

Το Παναθηναϊκός – Άρης στο ΟΠΑΠ GAME TIME με τον Αποστόλη Πάνο

«Ο Παναθηναϊκός πάει να ισοφαρίσει ρεκόρ 28 ετών» – Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού μιλάει για το παιχνίδι με τον Άρη και τα μεγάλα ματς της Super League και της Premier League.

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Άρη ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Super League και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Αποστόλη Πάνο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού μιλάει για τον Κυριακάτικο αγώνα που θα διεξαχθεί στη «Λεωφόρο» (19:30). Εξηγεί πού οφείλεται η πολύ καλή πορεία του Παναθηναϊκού στο εφετινό Πρωτάθλημα και τονίζει ότι αν οι «πράσινοι» κάνουν το 9 στα 9 θα ισοφαρίσουν το ρεκόρ που κρατούν από το 1994. Για τον Άρη αναφέρει ότι είναι μία ομάδα με πολύ καλό υλικό, ικανή για να πάρει θετικό αποτέλεσμα αν βρεθεί στη μέρα της.

Ο Αποστόλης Πάνος σχολιάζει ακόμα τους αγώνες της Super League, Παναιτωλικός-Ολυμπιακός (Σάββατο 22/10, στις 19:30) και Λεβαδειακός-ΑΕΚ (Δευτέρα 24/10, στις 18:30) καθώς και το ντέρμπι της Premier League, Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Σάββατο 22/10, στις 18:30).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter