Το… παράπονο και τα ψέματα της μητέρας μιας χρυσαυγίτισσας… παραλίγο νεοδημοκράτισσας

Το… παράπονο και τα ψέματα της μητέρας μιας χρυσαυγίτισσας… παραλίγο νεοδημοκράτισσας

Με τις καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης του ναζιστικού μορφώματος συνεχίζεται για 349η μέρα η δίκη της Χρυσής Αυγής.

Η διαδικασία συνεχίζεται μετ΄ εμποδίων, καθώς μάρτυρες εμφανίζονται απρόθυμοι να εμφανιστούν στο δικαστήριο.

Η… απροθυμία όμως δε φαίνεται να ισχύει για την Αναστασία Μανούκα, μητέρα της Νικολέτας Μπενέκη, κατηγορούμενης για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και πρώην συντρόφου του υπόδικου χρυσαυγίτη βουλευτή Γιάννη Λαγού.

Η Αναστασία Μανούκα είχε καταθέσει επίσημα στο δικαστήριο ότι η κόρη της επρόκειτο να είναι υποψήφια με τον συνδυασμό «Αθήνα ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη, στο 7ο δημοτικό διαμέρισμα, κάτι το οποίο διέψευσε στη συνέχεια ο συνδυασμός.

Δείτε ακόμη: Τι σχέση έχει η πρώην σύντροφος του χρυσαυγίτη Λαγού με τον Κώστα Μπακογιάννη και τη ΝΔ;

Μετά το ντόρο που προκλήθηκε, η Αναστασία Μανούκα εμφανίστηκε ξανά ενώπιον του δικαστηρίου, αλλά αυτή τη φορά ήταν… χολοσκασμένη, λέγοντας, όπως αναφέρει το Golden Dawn Watch:

«Θα ήθελα να εκφράσω ένα παράπονό μου. Είπα την περασμένη Πέμπτη ότι η κόρη μου έχει φύγει από τη ΧΑ και έχει έρθει στη ΝΔ όπου εγώ είμαι ιστορικό στέλεχος. Είπα ότι θα πολιτευτεί με τη ΝΔ και για να ησυχάσουν κάποιοι να σας πω ότι δεν θα πολιτευτεί τελικά με το συγκεκριμένο συνδυασμό».

Μάλιστα, στην αντίδραση της προέδρου του δικαστηρίου, η Αναστασία Μανούκα παραδέχτηκε ότι, όπως είπε, «έκοψαν» την κόρη της όταν έμαθαν ότι ήταν με τη ΧΑ…

Αναλυτικότερα, ο διάλογος είχε ως εξής:

«Μα τί λέτε; Ότι δεν θα κατέβει υποψήφια “για να ησυχάσουν κάποιοι”; Όταν ήρθατε εδώ και μας είπατε ότι θα κατέβει στις εκλογές, μας είπατε ψέμματα δηλαδή; Και ποια είναι η αλήθεια, προχτες ή σήμερα;», είπε η πρόεδρος του δικαστηρίου, με τη μάρτυρα να απαντά «όταν μάθανε ότι ήταν με τη ΧΑ την κόψανε, με πήρανε τηλέφωνο και μου το είπαν».

«Το να έρχεστε εδώ και να λέτε ψέμματα, τότε τίθεται εν αμφιβόλω όλη η κατάθεσή σας. Τέλος τα ψέμματα, η υπόλοιπη κατάθεση να είναι αληθής, απλά είδατε τα δημοσιεύματα και είπατε η κόρη μου δεν θα είναι υποψήφια», τόνισε η πρόεδρος.

https://www.facebook.com/Goldendawnwatch/posts/2392763404101352

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter