Το Παρίσι κηρύσσει πόλεμο κατά των αρουραίων!

Το Παρίσι κηρύσσει πόλεμο κατά των αρουραίων!

Εκστρατεία κατά των αρουραίων ξεκίνησαν οι δημοτικές αρχές του Παρισιού, σε μία προσπάθεια να μειωθεί ο πληθυσμός των περίπου έξι εκατομμυρίων τρωκτικών που ζουν στη γαλλική πρωτεύουσα.

Αν και οι αρχές καθησυχάζουν τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Πόλης του Φωτός πως δεν υπάρχει κάποιος υγειονομικός κίνδυνος, αξιωματούχοι της γαλλικής πρωτεύουσας παραδέχθηκαν ότι ο αριθμός των τρωκτικών έχει αυξηθεί στη Παρίσι, λόγω των άφθονων σκουπιδιών, σύμφωνα με το BBC.

Ήδη, οι αρχές της πόλης έκλεισαν τις πύλες ορισμένων πάρκων για το κοινό, προκειμένου να τοποθετηθούν παγίδες κατά των αρουραίων.

Παράλληλα, οι αρχές απευθύνουν έκκληση στους κατοίκους και τους τουρίστες να μην ταΐζουν τα περιστέρια, αλλά και τους αρουραίους, αφήνοντας υπολείμματα τροφίμων σε πάρκα ή πλατείες.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας κατά των τρωκτικών, αναμένεται να τοποθετηθούν παγίδες και σε κεντρικές πλατείες της Πόλης του Φωτός, ενώ θα επανασχεδιαστούν οι κάδοι απορριμμάτων, προκειμένου να αποτρέπεται η εισβολή αρουραίων σε αυτούς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter