Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
«Αδυνατούμε να εκφέρουμε γνώμη»

Το ΠΑΣΟΚ αδυνατεί να εκφραστεί για τις τηλεοπτικές άδειες - Η απάντηση του Παππά

"Αδυνατεί" να εκφέρει γνώμη η ΔΗΣΥ, διά στόματος Ανδρέα Λοβέρδου για την τροπολογία που ου βάζει στην τελική ευθεία τη διεξαγωγή του διαγωνισμού για τις άδειες. Παρά το γεγονός ότι η στελέχωση του ΕΣΡ είχε διακομματική συναίνεση, και το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής υιοθέτησε τις θέσεις του οργάνου.

«Αδυνατούμε να εκφέρουμε γνώμη» είπε χαρακτηριστικά και δεν πρόκειται για προσωπική άποψη όπως διασταυρώσαμε και από κομματική πηγή αλλά για την γραμμή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σχετικά με το επίμαχο θέμα.

«Λαγός» και «ΣΥΡΙΖΑ - Bank»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ αφού έκανε λόγο για «πολιτική αναξιοπρέπεια ανέφερε πως «δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη, το παρελθόν είναι αμείλικτο», ενώ για το μέλλον παρουσιάστηκε επιφυλακτικός λόγω των νέων προσφυγών από τους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών.

Ο κ. Λοβέρδος ισχυρίστηκε δε πως υπήρχε «λαγός» και «ΣΥΡΙΖΑ - Bank» που οδήγησαν το τίμημα στο ύψος που έφτασε, γεγονός που δεν έδειξε να τον ικανοποιεί παρότι τα χρήματα αυτά θα κατέληγαν στα Δημόσια Ταμεία. Εν συνεχεία, ανέφερε πως πρόκειται για «αλαλούμ νομοθέτηση» και «πολιτικές κυβιστήσεις», ενώ προέβλεψε πως «δεν είναι αυτή η τελευταία φάση» για τη διαδικασία του διαγωνισμού.

«Τεχνητό οφσάιντ»

Απαντώντας στον Ανδρέα Λοβέρδο, ο Νίκος Παππάς έκανε λόγο για πολιτικά πρόσωπα που βρίσκονται σε «τεχνητό οφσάιντ». Προέτρεψε δε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να κοιτάξει τα ραδιόφωνα γιατί ο ίδιος έμαθε πως ένας από τους διαπρύσιους εχθρούς του διαγωνισμού (σ.σ. ο δικηγόρος ιδιοκτήτη καναλιού, Πάνος Λαζαράτος) συγκεκριμένα, προοικονόμησε πως η διαδικασία θα τελεσφορήσει σύντομα.

Σύμφωνα με τον υπουργό, η ΔΗΣΥ από τη γραμμή «βρίζω - ψηφίζω» πέρασε στην «βρίζω – δικαίωμα». Κατέληξε καλώντας το κόμμα της αντιπολίτευσης να στηρίξει τις αποφάσεις του ΕΣΡ και να μην κλείνει το μάτι σε όσα συμφέροντα θέλουν να συνεχίσουν το τσάμπα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.