Το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ καταγγέλλει τον Γεραπετρίτη για συγκάλυψη του σκανδάλου παρακολουθήσεων: «Δεν είπε την αλήθεια»

Το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ καταγγέλλει τον Γεραπετρίτη για συγκάλυψη του σκανδάλου παρακολουθήσεων: «Δεν είπε την αλήθεια»

Πολιτικά «πυρά» εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και προς το πρόσωπο του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, κατηγορώντας τον για πολιτική συγκάλυψη σχετικά με το σκάνδαλο παρακολουθήσεων, καθότι «δεν είπε την αλήθεια στην Επιτροπή Θεσμών».

Η αρχή για τη στοχοποίηση του κ. Γεραπετρίτη έρχεται στο πλαίσιο ανακοίνωσης-απάντησης που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις διαρροές του Μαξίμου για αποτυχημένη απόπειρα επικοινωνίας της κυβέρνησης με τον κ. Ανδρουλάκη.

Διαρροές της κυβέρνησης ήθελαν τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη να τηλεφωνεί στον Νίκο Ανδρουλάκη το τηλέφωνο του οποίου παρακολουθούταν από την κυβέρνηση. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σύμφωνα πάντα με τις κυβερνητικές διαρροές δεν σήκωσε το τηλέφωνο.

Η Χαριλάου Τρικούπη ωστόσο δεν άφησε ασχολίαστες τις διαρροές. «Το ΠΑΣΟΚ από την πρώτη στιγμή λειτούργησε απόλυτα θεσμικά και με σεβασμό στη Δικαιοσύνη. Ο κ. Γεραπετρίτης και ο κ. Κοντολέων βρέθηκαν ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και δεν είπαν την αλήθεια», αναφέρει στην ανακοίνωσή της φέρνοντας τους Κοντολέων και Γεραπετρίτη ενώπιον των θεσμικών ευθυνών τους.

«Καλούμε την Κυβέρνηση θεσμικά να ενημερώσει άμεσα την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας χωρίς άλλη καθυστέρηση. Όλα στο φως», υπογραμμίζεται κλείνοντας στην ανακοίνωση.

Μυστικά & Documento

31/07/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter