Το πατρινό καρναβάλι «ταξίδεψε» στη Νέα Υόρκη παρέα με τη Λουξ

Το πατρινό καρναβάλι «ταξίδεψε» στη Νέα Υόρκη παρέα με τη Λουξ

Με τη Λουξ ως χορηγό το πατρινό καρναβάλι «ταξίδεψε» στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στην Αστόρια της Νέας Υόρκης, όπου το βράδυ της 19ης Ιανουαρίου, ο χώρος του Central Lounge γέμισε από καρναβαλιστές, που γιόρτασαν την έναρξη του τριωδίου.

Ειδικότερα, το καρναβαλικό πάρτι στη Νέα Υόρκη αποτελεί έμπνευση μίας ομάδας πατρινών καρναβαλιστών, που βρέθηκαν για μια ακόμα φορά στη Νέα Υόρκη μαζί με τη Λουξ για να μεταφέρουν το κλίμα που επικρατεί στην αχαϊκή πρωτεύουσα καθ’ όλη τη διάρκεια των αποκριών.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο πάρτι που πραγματοποιήθηκε έδωσε το «παρών» τόσο πλήθος Πατρινών και ομογενών, που ζουν στη Νέα Υόρκη, αλλά και αρκετοί Νέοϋοκρέζοι, που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα κομμάτι του ελληνικού πολιτισμού και της παράδοσής μας. Στις πιο ξεχωριστές παρουσίες ανήκει αυτή του Παναγιώτη Γιαννάκη, που γιόρτασε το έναυσμα του τριωδίου μαζί με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους απολαμβάνοντας τις μουσικές επιλογές γνωστών πατρινών DJ’s, του Γιώργου Κουβεργιανού, του Παναγιώτη Κολλιόπουλου και του Στέλιου Αποστολόπουλου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Αντιπρόεδρος της Λουξ, Πλάτωνας Μαρλαφέκας, εκπροσωπώντας την εταιρεία, η οποία επικροτεί και προωθεί ενέργειες που αναδεικνύουν σε παγκόσμιο επίπεδο τον ελληνικό πολιτισμό, αλλά και τις αξιόλογες πρωτοβουλίες της τοπικής κοινωνίας της Πάτρας.Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter