Το πινάκιο της ατιμωρησίας: Ποιοι δεν θέλουν να γίνει η δίκη του ακροδεξιού υβριστή του δημοσιογράφου Στρατή Μπαλάσκα

Το πινάκιο της ατιμωρησίας: Ποιοι δεν θέλουν να γίνει η δίκη του ακροδεξιού υβριστή του δημοσιογράφου Στρατή Μπαλάσκα

Συνεχείς αναβολές παίρνει η υπόθεση της εξύβρισης μέσω social media του δημοσιογράφου Στρατή Μπαλάσκα από γνωστό ακροδεξιό της Λέσβου, το 2017.  

Αποκλειστικός προφανώς σκοπός να μην πραγματοποιηθεί για μια ακόμα φορά, η δίκη. Πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη αναβολή, ενώ η θέση στο πινάκιο είναι… στον πάτο, το οποίο σημαίνει πως όπως όλα δείχνουν αναμένεται εκ νέου αναβολή.

«Πρόκειται για ενέργεια που οδηγεί στην ατιμωρησία του εν λόγω υβριστή μου. Επιτέλους λίγη ντροπή από όσους συντονίζουν την πρακτική αυτή που οδηγεί ευλόγως στο ερώτημα για το ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ», δήλωσε ο Στρατής Μπαλάσκας.

Η υπόθεση αφορά έναν 32χρονο, γνωστό ακροδεξιό της Λέσβου, ο οποίος είχε συλληφθεί το 2017 με την αυτόφωρη διαδικασία, μετά από μήνυση που υπέβαλε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης ο δημοσιογράφος Στρατής Μπαλάσκας.

Ο 32χρονος, με τέσσερις καταγεγραμμένες αναρτήσεις σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, από τις 20 Σεπτεμβρίου μέχρι και 4 Οκτωβρίου του 2017, είχε εξυβρίσει, συκοφαντήσει και απειλήσει τον δημοσιογράφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος με συχνή παρουσία στη σελίδα του Facebook που διαχειρίζεται η ακροδεξιά «Πατριωτική Κίνηση Λέσβου» -που με τη σειρά της ασκεί έντονη αντιπροσφυγική ρητορική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εναντίον του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της συκοφαντικής δυσφήμισης κατ’ εξακολούθηση, της εξύβρισης κατ’ εξακολούθηση και της απειλής.

https://www.documentonews.gr/filegrid/2019/01/15/5c3e4934cd3a1805bf12e9f2.pdf

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter