Το «πιο τριχωτό κορίτσι του κόσμου» έγινε αγνώριστο και παντρεύτηκε (Photos)

Το «πιο τριχωτό κορίτσι του κόσμου» έγινε αγνώριστο και παντρεύτηκε (Photos)

Από τα 11 της χρόνια η Supatra Susuphan έγινε γνωστή για έναν «διαφορετικό» λόγο: Ήταν το κορίτσι με την περισσότερη τριχοφυΐα στον κόσμο και με μια θέση στα ρεκόρ Γκίνες εξαιτίας της πάθησής της.

Η Supatra γεννήθηκε στην Μπανγκόγκ με μια εξαιρετικά σπάνια πάθηση, που στην καθομιλουμένη αποκαλείται «σύνδρομο λυκανθρώπου» και η οποία έχει ως αποτέλεσμα ο πάσχων να φέρει εξαιρετικά εκτεταμένη τριχοφυΐα σε όλο το σώμα, αλλά και στο πρόσωπο.

Η επιστήμη δεν έχει καταφέρει να δώσει μόνιμη λύση στο πρόβλημα και όλες οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται δεν έχουν καταφέρει να εξαλείψουν εντελώς την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Η γλυκιά Supatra δεν άφησε την πάθησή της –το σύνδρομο Ambras όπως ονομάζεται επιστημονικά- να της χαλάσει τη ζωή, παρά το bullying που έχει δεχτεί, μετατρέποντάς την σε θετική ενέργεια και δίνοντας ένα εξαιρετικό παράδειγμα.

Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media, όπου και αποκάλυψε την ευχάριστη αλλαγή στη ζωή της: Στα 17 της χρόνια ερωτεύτηκε, παντρεύτηκε και… ξυρίστηκε, δείχνοντας το γλυκό πρόσωπο που έκρυβε η πάθησή της.

Το ίντερνετ υποδέχθηκε πολύ θετικά τα νέα της Supatra και η αγάπη απέδειξε για ακόμη μια φορά τη δύναμή της…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter