Το piperata.gr καταγγέλλει ανάρτηση του Ψαριανού για τον Αντώναρο

Το piperata.gr καταγγέλλει ανάρτηση του Ψαριανού για τον Αντώναρο

Τον Γρηγόρη Ψαριανό εγκαλεί η ιστοσελίδα piperata.gr με αφορμή μία ανάρτηση που έκανε στο Twitter με την οποία έβαζε στο στόχαστρο τον Ευάγγελο Αντώναρο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του piperata.gr:

Όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο Γρηγόρης Ψαριανός. Δεν λέμε, ενίοτε έχει χιούμορ. Άλλοτε πάλι είναι αισχρός και ανεκδιήγητος. Δεν είναι λίγες οι φορές που το χιούμορ έχει ξεπεράσει «κόκκινες γραμμές» ή και την ευπρέπεια ή και τον πολιτικό πολιτισμό. Σε αρκετές δε περιπτώσεις δεν διστάζει να κάνει σεξιστικά σχόλια, είτε στο διαδίκτυο, είτε και εντός κοινοβουλίου (όσο ήταν βουλευτής).

Όμως, άλλο όσο καιρό ήταν εκπρόσωπος κάποιου μικρού κόμματος ή και ανεξάρτητος, κι άλλο τώρα, που έστω και ως πολιτευτής εκπροσωπεί το κυβερνών κόμμα και δη τη συντηρητική παράταξη.

Μεγάλη Εβδομάδα, λοιπόν, επανήλθε, μετά την πρόσφατη ανεκδιήγητη ανάρτηση του κατά του ΣΥΡΙΖΑ, για να επιτεθεί με fake φωτογραφία κατά του Ευάγγελου Αντώναρου, προκειμένου, προφανώς να το διαπομπεύσει στο twitter.

Συγκεκριμένα, παραποίησε τη φωτογραφία που έχει στο προφίλ του ο πάλαι ποτέ κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνηση Καραμανλή, προσθέτοντας ένα κόκκινο γαρίφαλο στο αυτί και γράφοντας «Καλά Χριστούγεννα. Μπελογιάννης ο Β’», αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο κ. Αντώναρος έχει φωτογραφηθεί έτσι… Ασεβώντας κατά και της μνήμης του Μπελογιάννη!

Το δε θεάμων κοινό που τον ακολουθεί, πιστεύοντας ότι η φωτογραφία είναι αληθινή, σχολιάζει κάτω από την fake ανάρτηση Ψαριανού και διαπομπεύει τον κ. Αντώναρο, με αναφορές για την ιστορία της οικογένειας του.

Ο δε Ψαριανός προφανώς απολαμβάνοντας την «επιτυχία» του, δεν διευκρινίζει ότι πρόκειται για meme φωτό, δικής του εμπνεύσεως…

Τα PIPERATA.GR να θυμίσουν στον πρώην βουλευτή, τι έχει συμβεί σε ανάλογες περιπτώσεις στο διαδίκτυο και το ρόλο που έχει διαδραματίσει η Δικαιοσύνη…

Χωρίς άλλα λόγια, δείτε την απαράδεκτη ανάρτηση:

Και δείτε την πραγματική φωτογραφία-προφίλ του Ευάγγελου Αντώναρου…

Πηγή: Piperata.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter