Το Πλαίσιο σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Prolepsis δίπλα στα παιδιά!

Το Πλαίσιο είναι πάντα κοντά σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Έτσι για δεύτερη χρονιά, η ομάδα εθελοντών του Πλαισίου ‘Πλάι σου’ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Prolepsis, θα βρεθεί δίπλα σε παιδιά -μαθητές σχολείων ευπαθών περιοχών της Ελλάδας, μοιράζοντάς τους 5.000 σχολικές τσάντες και γεύματα.

Στην πρωτοβουλία αυτή, μπορούμε να συμμετέχουμε όλοι, αφού με την αγορά μιας τσάντας από 29,90€, το Πλαίσιο θα προσφέρει ακόμα μία δώρο σε κάποιο παιδί που την έχει πραγματικά ανάγκη.

Εκτός από τους εθελοντές εργαζομένους του Πλαισίου, τη δράση αυτή αγκαλιάζουν και υποστηρίζουν οι Φαίη Σκορδά, Σάκης Τανιμανίδης & Χριστίνα Μπόμπα που μαζί με την ομάδα Πλάι σου και το Ινστιτούτο Prolepsis θα βοηθήσουν τις επόμενες μέρες να φτάσουν οι σχολικές μας τσάντες σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Μοιράζουμε 5000 τσάντες. Μοιράζουμε 5.000 παιδικά χαμόγελα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.