Το Πλαίσιο σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Prolepsis δίπλα στα παιδιά

Το Πλαίσιο σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Prolepsis δίπλα στα παιδιά

Το Πλαίσιο είναι πάντα κοντά σε συνανθρώπους μας που_x000D_
έχουν ανάγκη. 

Έτσι για δεύτερη χρονιά, η ομάδα εθελοντών του Πλαισίου ‘Πλάι σου’ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Prolepsis, βρέθηκαν δίπλα σε παιδιά – μαθητές 35 σχολείων ευπαθών περιοχών της Ελλάδας στην Αττική, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Σαλαμίνα και Πάτρα, μοιράζοντάς τους 5.000 σχολικές τσάντες στο ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς. Στην πραγματοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας συνέβαλλαν και γονείς και μαθητές αφού με την αγορά μιας τσάντας, το Πλαίσιο προσέφερε ακόμα μία δώρο σε κάποιο παιδί που την έχει πραγματικά ανάγκη.

Εκτός από τους εθελοντές εργαζομένους του Πλαισίου, τη δράση αυτή αγκάλιασαν και υποστήριξαν με τη παρουσία τους οι Φαίη Σκορδά, Σάκης Τανιμανίδης & Χριστίνα Μπόμπα που μαζί με την ομάδα Πλάι σου και το Ινστιτούτο Prolepsis μοίρασαν τις σχολικές τσάντες στα παιδιά και μοιράστηκαν την χαρά και τα χαμόγελα στα παιδικά πρόσωπα.

Η συμβολή όμως δεν σταματάει εδώ, καθώς και φέτος με την υποστήριξη του Πλαισίου, θα διανεμηθούν καθ’ όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2.500 υγιεινά σχολικά γεύματα σε μαθητές μέσω του Προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ, με στόχο την αντιμετώπιση της επισιτιστικής ανασφάλειας και την προαγωγή της υγείας των παιδιών και των μαθητών. Το Πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής – ΔΙΑΤΡΟΦΗ του Ινστιτούτου Prolepsis υλοποιείται από το 2012 με Μέγα Δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, και μέσω του προγράμματος έχουν διατεθεί περισσότερα από 14 εκατομμύρια γεύματα σε 593 σχολεία και 110.500 μαθητές σε όλη την Ελλάδα. 


Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter