Το πλάνο σωτηρίας του Παναθηναϊκού – Πως θα πέσει το μπάτζετ στα 5 εκατ. ευρώ

Το πλάνο σωτηρίας του Παναθηναϊκού – Πως θα πέσει το μπάτζετ στα 5 εκατ. ευρώ

Οι πωλήσεις παικτών τον προσεχή Ιανουάριο, σε συνδυασμό με τις περικοπές που θα γίνουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αποτελούν τη μοναδική «σανίδα σωτηρίας» για το σύλλογο.

Σε αυτό το συμπέρασμα, τουλάχιστον, κατέληξαν οι άνθρωποι που προσπαθούν εδώ και λίγο καιρό να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό να «ορθοποδήσει» και να αποφύγει τα χειρότερα.

Το πλάνο που θα έχει ως αποκλειστικό στόχο την αποφυγή της χρεοκοπίας του συλλόγου μέχρι το τέλος της περιόδου προβλέπει την εισροή του ποσού των 5 εκ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ, χρήματα που για να βρεθούν απαιτούνται οι δύο παράγοντες που προαναφέρθηκαν στο ξεκίνημα του κειμένου.

Οι συνεχείς διαβουλεύσεις του τελευταίου καιρού μεταξύ των λίγων παραγόντων που έχουν απομείνει και οι επαφές που έχουν κάνει με όλους τους φορείς, στους οποίους οφείλονται χρήματα, οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι για να βγει η σεζόν είναι απαραίτητο να συγκεντρωθούν 5 εκ. ευρώ.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τις πωλήσεις παικτών στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όπως επίσης και να τεθεί άμεσα σε εφαρμογή η απόφαση που πάρθηκε στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο, σύμφωνα με την οποία πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν περικοπές στην ΠΑΕ.

Πέραν αυτών, είναι πολύ σημαντικό να γίνουν και κάποιες λύσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών (ήδη οι Κουτρουμπής, Ρέις έχουν ενημερωθεί πως δεν υπολογίζονται), έτσι ώστε να πέσει το συνολικό μπάτζετ της ομάδας από τα 11 εκ. στα 5 εκ. ευρώ έως το τέλος του επόμενου μήνα.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι η αποχώρηση του Αντρέ Τσάβες έχει ρίξει ήδη το μπάτζετ στα 9.5 εκ. ευρώ, καθώς ο Παναθηναϊκός έπρεπε να πληρώσει για τον Αργεντινό 1.5 εκ. ευρώ έως το Μάιο του 2018.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter