Το πλάνο του Δώνη και το τρικ

Το πλάνο του Δώνη και το τρικ

Ο Γιώργος Δώνης συνεχίζει τις δοκιμές εν όψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Απόλλωνα, γνωρίζοντας ότι δεν είναι εύκολο να διασπάσει η άμυνα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». 

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να υποδέχεται το Σάββατο την τελευταία ομάδα του βαθμολογικού πίνακα της Super League, αλλά στο «τριφύλλι» γνωρίζουν ότι μόνο εύκολη δεν είναι η αποστολή τους. Ο Γιάννης Ματζουράκης έχει νοικοκυρέψει την ομάδα από όταν ανέλαβε και στηρίζεται στη σφιχτή άμυνά της. Άλλωστε, από τον Ολυμπιακό έχασε 1-0 στο Φάληρο με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ο Γιώργος Δώνης συνεχίζει τις δοκιμές, καταστρώνοντας το πλάνο του που θα έχει στόχο να διασπάσει γρήγορα το «τείχος» των φιλοξενούμενων, που αναμένεται να παίξουν και πάλι με man-to-man. Μάλιστα, έχει στο μυαλό του να εφαρμόσει και κάποιο τρικ ώστε να «τρυπήσει» την οπισθοφυλακή του αντιπάλου, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη».

Ο Έλληνας τεχνικός δεν πρόκειται να παρατάξει την ομάδα του με τριάδα αυτήν τη φορά, γνωρίζοντας ότι ο αντίπαλος δύσκολα θα πατήσει πολλές φορές την περιοχή του Παναθηναϊκού. Στο μυαλό του είναι το 4-4-2 και το 4-3-3. Οι διεθνείς δεν επέστρεψαν με κάποιο πρόβλημα και είναι έτοιμοι. Ως εκ τούτου, η άμυνα έχει «κλειδώσει».

Ο Κότσαρης θα είναι στο τέρμα, ο Ινσούα αριστερά και ο Γιόχανσον δεξιά, με τους Κολοβέτσιο-Μαυρομμάτη να συνθέτουν το δίδυμο στα στόπερ. Κουρμπέλης, Δώνης και Κάτσε στο κέντρο, με τους Μπουζούκη-Χατζηγιοβάνη στα «φτερά» και τον Μακέντα στην κορυφή θα είναι οι παίκτες μεσοεπιθετικά εφόσον καταλήξει στο 4-3-3. Στο 4-4-2 θα προστεθεί ο Καμπετσής στο πλευρό του Μακέντα και θα αφαιρεθεί ένας εκ των Δώνη και Κάτσε από το κέντρο.

Πηγή: sport-fm.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter