To Playmotion Livestream Series #2 της Amita Motion ενώνει 3 πόλεις και φέρνει αγαπημένους καλλιτέχνες στην οθόνη σου!

To Playmotion Livestream Series #2 της Amita Motion ενώνει 3 πόλεις και φέρνει αγαπημένους καλλιτέχνες στην οθόνη σου!

Θετική ενέργεια και μουσική σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα που συνδέονται με 3 online συναυλίες και αγαπημένους καλλιτέχνες, όπως Ελένη Φουρέιρα, Josephine, Αναστάσιος Ράμμος, Έλενα Τσαγκρινού, Toquel, INCO, DJ Stephan και Oge

 Μια Νέα Ημέρα Θετικής Ενέργειας έρχεται την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου με την επιστροφή του Playmotion Livestream Series της Amita Motion με τρεις live, online συναυλίες, για να σε κάνει reconnect με όσα σου έλειψαν! Για να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας μέσα από τη μουσική και να αφήσουμε τον ρυθμό να μας ενώσει ξανά.

Για πρώτη φορά,  η Amita Motion ενώνει την ίδια ημέρα 3 πόλεις με συναυλίες Back2back, σε μια διαδραστική εμπειρία. Τις συναυλίες μπορείς να παρακολουθήσεις ζωντανά από το κανάλι της Amita Motion στο YouTube ή από κοντά * εάν είσαι από τους τυχερούς που κέρδισαν το εισιτήριό τους μέσα από την πλατφόρμα του Lift Μe Up.

Το Playmotion Livestream Series #2 ξεκινάει την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου από την Πάτρα @18.00, με τη live εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού, του Toquel, των INCO του DJ Stephan και του Oge. To event θα παρουσιάσει ο stand-up comedian Διονύσης Ατζαράκης.

Αμέσως μετά, από Θεσσαλονίκη @19.30 ακολουθούν η Josephine και ο Αναστάσιος Ράμμος, με παρουσιάστρια την γνωστή youtuber Super Κική.

Η Νέα Ημέρα Θετικής Ενέργειας κορυφώνεται στην Αθήνα @21.00, όπου ο stand-up comedian Ζήσης Ρούμπος θα παρουσιάσει τη μοναδική Ελένη Φουρέιρα.

Κράτα την ημερομηνία: Παρασκευή 17.09, στο Youtube Channel της Amita Motion 👉 https://www.youtube.com/c/amitamotion.

Location: η οθόνη σου 💻

Κάνε εγγραφή και πάτα το notification bell για να λάβεις ειδοποίηση όταν ξεκινήσει το live! https://www.youtube.com/c/amitamotion.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter