Το Playmotion Livestream Series #2 της Amita Motion ένωσε καλλιτέχνες και διαδικτυακό κοινό από 3 πόλεις

Το Playmotion Livestream Series #2 της Amita Motion ένωσε καλλιτέχνες και διαδικτυακό κοινό από 3 πόλεις

Περισσότεροι από 9.000 χρήστες παρακολούθησαν ταυτόχρονα τις διαδραστικές online συναυλίες, στέλνοντας περισσότερα από 7.000 comments!

Αθήνα, 28 Σεπτεμβρίου 2021- Με τεράστια συμμετοχή και διάδραση πραγματοποιήθηκε το Playmotion Livestream Series #2, που μεταδόθηκε ζωντανά την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου από το κανάλι της Amita Motion στο YouTube, με συναυλίες back2back από τρεις πόλεις, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Ελένη Φουρέιρα, Josephine, Αναστάσιος Ράμμος, Έλενα Τσαγκρινού, Toquel, INCO, DJ Stephan και Oge μοιράστηκαν με το κοινό ανεπανάληπτες στιγμές θετικής ενέργειας & μουσικής.

Το κάλεσμα της Νέας Ημέρας Θετικής Ενέργειας αγκάλιασαν περισσότεροι από 9.000 χρήστες, που παρακολούθησαν ταυτόχρονα live το ξεχωριστό event από το κανάλι Youtube της Amita Motion, ξεπερνώντας το ρεκόρ ταυτόχρονων χρηστών του Livestream Series #1, ενώ οι τυχεροί που κέρδισαν το εισιτήριό τους μέσα από το Lift Me Up είχαν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν την εμπειρία του Playmotion Livestream και τους καλλιτέχνες από κοντά με φυσική παρουσία. Περισσότερα από 7.000 comments την ώρα της συναυλίας από το κοινό σε όλη την Ελλάδα απέδειξαν τη δύναμη του interaction στέλνοντας την αγάπη του και κύματα θετικής ενέργειας στους τραγουδιστές, όπως και όσοι κέρδισαν e-meets & greets μαζί τους την ώρα της συναυλίας.

Συγκίνηση και έντονα συναισθήματα προκάλεσε το tribute στη μουσική και τα τραγούδια του Mad Clip, που επρόκειτο να ερμηνεύσει μαζί με την Ελένη Φουρέιρα για το Playmotion Livestream Series #2 τη μεγάλη επιτυχία «Μπορεί». Ο Mad Clip αποτέλεσε βασικό συνεργάτη της Amita Motion για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας. Η μουσική είναι μια κοινή γλώσσα που ενώνει όλους μας.

Με μία συμβολική κίνηση, η Amita Motion θα συνδράμει με δωρεά χρηματικού ποσού το εκπαιδευτικό μουσικό πρόγραμμα κοινωνικής ένταξης El Sistema Greece, που προσφέρει δωρεάν μαθήματα μουσικής σε παιδιά και νέους στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως εθνικότητας, γλώσσας και θρησκείας, με σκοπό την επίτευξη κοινωνικής αλλαγής τόσο για τα παιδιά, όσο και για τις οικογένειές τους, σε όλο τον κόσμο.

Όσοι δεν πρόλαβαν να παρακολουθήσουν live το ξεχωριστό αυτό event με τις 3 back2back συναυλίες, μπορούν να δουν αποσπάσματα στο κανάλι της Amita Motion στο Youtube 👉 https://www.youtube.com/c/amitamotion
Location: η οθόνη σου! 💻

Σχετικά με την Amita Motion

Προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον, η Amita Motion είναι ο πρώτος 100% φυσικός χυμός με 9 φρούτα και 7 βιταμίνες. Από το 1993 που λανσαρίστηκε στην Ελληνική Αγορά, αποτελεί τον αγαπημένο χυμό των νέων και ξεχωρίζει για τη γεύση και την ποιότητά της. Εδώ και 15 χρόνια η Amita Motion έχει καταφέρει να ταυτιστεί με τη Θετική Ενέργεια και την μουσική. Αποτελεί σημείο αναφοράς κάθε χρόνο στη μουσική σκηνή προσφέροντας ανεπανάληπτες μουσικές εμπειρίες. Το 2019, η Amita Motion δημιούργησε μία νέα ψηφιακή πλατφόρμα, το Playmotion, έχοντας στόχο να μεταφέρει τα συναισθήματα της Ημέρας Θετικής Ενέργειας στους fans της μάρκας, όχι μόνο κατά την περίοδο της ΗΘΕ, αλλά καθ’ όλη τη χρονιά.

Με βασικούς πυλώνες της πλατφόρμας τη μουσική, τις εμπειρίες και τις εκπλήξεις, οι νέοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ενέργειες που ξεκλειδώνουν σταδιακά. Την ίδια χρονιά, η 14η Ημέρα Θετικής Ενέργειας, που διεξήχθη στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ και ήταν μία ενέργεια του Playmotion, πέτυχε ρεκόρ προσέλευσης 80.000 ατόμων, ενώ παρουσίασε στη σκηνή της τους περισσότερους καλλιτέχνες στην ιστορία της. Το 2020, στην οικογένεια της Amita Motion προστέθηκε η Amita Motion Supermix, ένας 100% φυσικός χυμός, με 10 βιταμίνες και χυμούς από superfruits, για ακόμα περισσότερη ενέργεια.

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, είναι μια εταιρεία καταναλωτικών αγαθών, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company. Με σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα στη χώρα, η εταιρεία εκπροσωπεί σχεδόν το 50% του κύκλου εργασιών (47.3%) όλου του κλάδου των αναψυκτικών στην Ελλάδα και συμβάλλει ουσιαστικά στην απασχόληση και την οικονομία της χώρας, την στήριξη της νέας γενιάς και την αειφόρο ανάπτυξη.

Mε 52 χρόνια παρουσίας στην αγορά και εγκαταστάσεις παραγωγής στο Σχηματάρι, το Ηράκλειο Κρήτης και το Αίγιο, παράγει και διανέμει ένα από τα πιο ισχυρά και ευέλικτα χαρτοφυλάκια του κλάδου με ποιοτικά προϊόντα που ικανοποιούν τις επιθυμίες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση. Σε αυτά περιλαμβάνονται εμπορικά σήματα της The Coca-Cola Company, όπως αναψυκτικά (Coca-Cola, Sprite, Fanta, Schweppes), το παγωμένο τσάι FUZETEA, η σειρά φυτικών ροφημάτων AdeZ, και ο καφές Costa Coffee, αλλά και προϊοντικές μάρκες που ανήκουν στον Όμιλο Coca-Cola HBC, όπως οι χυμοί Amita και Frulite και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ.

Επιπλέον, η εταιρεία αποτελεί τον επίσημο διανομέα στην Ελλάδα των chips TSAKIRIS, των ενεργειακών ποτών Monster αλλά και των αλκοολούχων ποτών των οίκων Edrington, Brown-Forman, Gruppo Campari και Ισιδώρου Αρβανίτου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα gr.coca-colahellenic.com, το Facebook: www.facebook.com/CocaCola3E

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter