Το ποδόσφαιρο κόστισε στον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα: Σε άσχημη κατάσταση ο ζωντανός θρύλος

Το ποδόσφαιρο κόστισε στον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα: Σε άσχημη κατάσταση ο ζωντανός θρύλος

Ότι δυσκολεύεται ακόμα και να περπατήσει αποκάλυψε ο θρυλικός Αργεντίνος ποδοσφαιριστής.

Ο παλαίμαχος επιθετικός της Φιορεντίνα, Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, αποκάλυψε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει στην ζωή του, λόγω του ότι όπως δήλωσε αφιέρωσε ολόκληρη την ζωή του στο ποδόσφαιρο.

Ο θρυλικός Αργεντινός ποδοσφαιριστής, αποσύρθηκε το 2005 μετά από μια μαγική και αξιοζήλευτη καριέρα, που όχι μόνο έγινε το είδωλο των «βιόλα», αλλά κατέκτησε και το πρωτάθλημα Ιταλίας μια φορά με τη φανέλα της Ρόμα το 2001.

Επιπλέον αποτέλεσε σπουδαίο κεφάλαιο και για την Εθνική Αργεντινής, κατακτώντας δύο Κόπα Αμέρικα (1991, 1993), αλλά και με την ανάδειξη του ως καλύτερος Αργεντινός ποδοσφαιριστής το 1998.

Όλα αυτά όμως τα επιτεύγματα και οι θυσίες για το ποδόσφαιρο τον έχουν οδηγήσει σε μια πολύ άσχημη κατάσταση όπου έχει σοβαρό αντίκτυπο στην εκτός των γηπέδων ζωή του. 

Το 2014 είχε ζητήσει από τους γιατρούς να του ακρωτηριάσουν τα πόδια αφού δεν άντεχε άλλο τον πόνο. Τελικά, μετά από μία επέμβαση που έκανε η κατάσταση βελτιώθηκε, αλλά όπως παραδέχεται εξακολουθεί να έχει προβλήματα στο περπάτημα. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι όλα αυτά συνέβησαν γιατί “έδωσα στο ποδόσφαιρο περισσότερα από όσα μπορούσα”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter