Το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον Ζακ Κωστόπουλο: Απροσδιόριστη, προς το παρόν, η αιτία θανάτου

Το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον Ζακ Κωστόπουλο: Απροσδιόριστη, προς το παρόν, η αιτία θανάτου

Απροσδιόριστη είναι η αιτία θανάτου του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου, που άφησε την τελευταία του πνοή στο πεζοδρόμιο, στο κοσμηματοπωλείο στην Γλάδστωνος, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές. 

Όπως δήλωσε στο documentonews.gr ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, Σωκράτης Τσαντίρης, σε αυτήν τη φάση, δε διαπιστώθηκε κάκωση συμβατή με το θάνατο. Ο νεκρός έφερε πολλαπλές θλάσεις στο κεφάλι, αλλά δεν υπάρχει κάποια που να προκάλεσε το θάνατο.

Σημείωσε ότι περισσότερα στοιχεία αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις.

Από την πλευρά του, ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς τόνισε: «Το συμπέρασμα της νεκροψίας-νεκροτομής, στο οποίο συμφωνούμε και οι δύο και ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας είναι ότι η αιτία θανάτου είναι απροσδιόριστη, εν αναμονή εργαστηριακών εξετάσεων και μακροσκοπικό αποκλεισμό θανατηφόρων κακώσεων. Δεν έφερε κακώσεις που να δικαιολογούν από μόνες τους τον θάνατο. Είχε κάποια τραύματα διάσπαρτα σε διάφορα σημεία του σώματος, μικρά θλαστικά τραύματα που από μόνα τους δεν δικαιολογούν τον θάνατο γι’ αυτό προχωράμε σε περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο. Σε αυτήν τη φάση, αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι δεν υπήρχαν θανατηφόρες κακώσεις μακροσκοπικά -από τη νεκροτομή που έγινε- που να δικαιολογούν τον θάνατο. Είχε διάσπαρτες εκδορές, εκχυμώσεις, αλλά αυτά από μόνα τους δεν δικαιολογούν ιατροδικαστικά τον θάνατο. Είχε πολλές μικρές κακώσεις, μικρές που δεν δικαιολογούν τον θάνατο».

Διαβάστε επίσης: Ζακ Κωστόπουλος: Ποιος ήταν ο ακτιβιστής που σκοτώθηκε στο κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια

Διαβάστε επίσης: Νέο αποκαλυπτικό βίντεο ανατρέπει τα δεδομένα για το τραγικό γεγονός στο κοσμηματοπωλείο (Video)

Διαβάστε επίσης: Για τον Ζακ Κωστόπουλο: Η περιουσία δεν είναι πιο ιερή από την ανθρώπινη ζωή

Διαβάστε επίσης: Να διερευνηθεί σε βάθος ο θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου, χωρίς προκαταλήψεις και προσπάθεια συγκάλυψης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter